باورم نمیشه تمام دوست دارماش کنارم بودناش لحظه های سختم خودشو شده با قطار و از جای دور رسوندن هاش فیلم بوده، خاستگاری کردنش، صحبت خانوادش باهام عکسم رو پروفایلش اسمم تو بیوش پسوردگوشیش گل خریدنش هدیه خریدنش بدو بدو کردناش برای کارای من همه دروغ و کشک....
بعد من دلم گرفته نمیدونم چرا شاید چون خیلی اعتماد کرده بودم بعد از داستانای پیش اومده
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
چون مالی قیافه ای اخلاقی خانوادشم بگم حتی همه چیش ده لول پایین تر از خودم بود من اعتمادم به عشقش بود به این که نمیزاشت سختی هام تنها باشم کاری هم نمیتونست انجام بده بدو میرسوند خودشو
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قشنگم فیلم بازی می کنن انگار هفت آسمان باز شده یه مرد عاشق پیشه رمانتیک افتاده زمین از همینا بیشتر ب ...
دقیقااااا یه جایزه بزرگ لازم داره ایشون
شما فکر کن پریود میشدم مارکت خوراکی میگرفت
به مامانش اینا معرفیم کرده بود
راجب رابطه جنسی حرف نمیزدیم اصلااا
شغلش جوری بود میرفت این ور اون ور همش حین کار بهم زنگ میزد بزور مرخصی ساعتی میگرفت و....
مطمئنم صد درصد هم با پیج فیک چک کردمهم باچندتا از دخترایی ک باهاشون بوده حرف زدم و مدرک داشتن نشونم ...
یعنی هیچ دفاعی نداشت؟
هیچ پیگیری نکرد؟
ادم باورش نمیشه آخه یک نفر چقدر باید بیکار و مریض باشه که یه سریال رو بدون دستمزد بلکه با مخارج از جیب خودش بازی کنه و از همه مهمتر زمان و عمر اونم بی هدف با روابط متعدد و عمیق
یعنی هیچ دفاعی نداشت؟هیچ پیگیری نکرد؟ادم باورش نمیشه آخه یک نفر چقدر باید بیکار و مریض باشه که یه س ...
متاسفانه پسر هول خیلی زیاده دقیقا دنبال خیلیا دیگه افتاده بود و نصف دخترا محلش نزاشته بودن ولی این باز پیگیر بود و هرکسی از راه میرسیده تیری تو تاریکی بود براش به همه هم میگفته برادرش و خواهرش درجریانن و بقیه کاراش
حتی اونقدرا هم بیکار نبود ولی نمیدونم چرا این بلاهارو سر من اورد بقیه قربانی هاشم خبر زیاد ندارم ولی حرف زدم با بعضیاشون بعضیام نخواستن چیزی بگن مطمئنم چک کردم بازم داره به کارش ادامه میده و کلی دختر گلچین کرده برای خودش
یعنی هیچ دفاعی نداشت؟هیچ پیگیری نکرد؟ادم باورش نمیشه آخه یک نفر چقدر باید بیکار و مریض باشه که یه س ...
نه دفاعی نداشت
خواستا این در اون در بزنه ولی دید از خودش مطمئن ترم دیگه خودش رفت
هیچی شوهرت نیست که ولش کن پیگیرش باشی فکر می کنه خیلی خفن هست
شوهرم نیست
ولی فکرش باعث شده هرگز به شوهر فکرنکنم و در طول روز اعصابم خراب بشه
آدم انقد بیکار یعنی چی تو سرش میگذره اینکارارو میکنه چی بهش میرسه
باور کن هربار بهش فکر میکنم میگم هول بوده ولی یه چیزی فراتر بوده انگار
بخدا دیوانه شدم خواهر
اونی که رفتنی باشه می ه دیگه ولش کن امیدوارم یه آدمی بیاد تو زندگیت که واقعا خوشبخت باشی
ممنونم عزیزم
اره میموندم میچلوندمش تهش باز یه خائن بود