2777
2789
عنوان

قلب من خیلی خره

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از اعتمادت نبود چون برای این کارا بیشتر از این حرفا میشد اعتماد کرد

مشکل نقابیه ک داشت

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

یعنی هم باتوبودهم بابقیه ؟یامثلا یهو لغزش کرد ؟من باورم نمیشه یکی اینکارهاروکنه بعد بابقیه هم باشه ...

من خودمم باورم نمیشد هنوزم گاهی به همه چیز شک میکنم

اره همزمان دنبال مخ زدن کسای دیگه هم بوده با یه چند نفرم بوده 

یهو لغزش نکرده از دخترا آمار گرفتم از اول دنبال اونام بوده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من خودمم باورم نمیشد هنوزم گاهی به همه چیز شک میکنماره همزمان دنبال مخ زدن کسای دیگه هم بوده با یه چ ...

ای باباچی بگم واقعاناراحت شدم قشنگم انشالله بتونی فراموش کنی وبه آرامش برسی 

دروغ نبوده عزیزم واقعا دوستت داشته و بنظرم هنوزم داره

اما من حدس می‌زنم این عشق از روی شناخت نبوده و صرفا از روی قضاوت ظاهری و عجولانه بوده 

این آقا بعدا متوجه شده با شما تفاهم نداره

شاید هنوزم دوستت داره اما ادامه ی ارتباط رو معقول ندونسته

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
چقدر نامردند.باور آدمو نابود میکنن.مگه دیگه میشه به عشق کسی اعتماد کرد بعد از این

باور کن کاری کرده که هرزگاهی به گذشتمون فکر میکنم چجوری میمرد برای من و چیکارا میکرد چقدر میخندید کنارم چقدر حرف میزدیم برگام از میزان بدجنسیش میریزه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دروغ نبوده عزیزم واقعا دوستت داشته و بنظرم هنوزم دارهاما من حدس می‌زنم این عشق از روی شناخت نبوده و ...

عزیزم چه دوست داشتنی خیانت میکرد....

مشکل از اعتمادت نبود چون برای این کارا بیشتر از این حرفا میشد اعتماد کردمشکل نقابیه ک داشت

😔😔😔😔😔😔😔

چقدر خوب گفتین 

دقیقا مشکل منم همین بوده....

ای باباچی بگم واقعاناراحت شدم قشنگم انشالله بتونی فراموش کنی وبه آرامش برسی

ممنونم دعام کنین خدا نسلشو منقرض کنه مطمئنم الانم داره  دخترای دیگه رو گول میزنه

مرد تنوع طلب یه نوع مریضه همه رو دوست داره لامصب ازش دور شده مگه اینکه اعصاب فولادین داشته باشی اینا ...

دقیقا 

ولی باهام بیرون بود فقط منو نگاه میکرد فقط بهم ذل میزد میگفت کسی نمیبینم جز تو 

ولی وقتی فهمیدم نابود شدم فروپاشیدم

این همه کار و ابراز علاقه و خیانت! خدایامطمعنی از خیانت؟ توضیحی نداد؟ توجیهی نکرد؟

مطمئنم صد درصد 

هم با پیج فیک چک کردم

هم باچندتا از دخترایی ک باهاشون بوده حرف زدم و مدرک داشتن نشونم دادن به اینم گفتم حرفی نداشت ک