2777
2789
عنوان

اونایی که عملین چرا نسبت به نچرالا گارد

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 247 پست
@_sowoan_ ایشون؟عشقه 😁😂

جوووووون 🥲🤣

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید

منشی مطب لپاش بدجور ژل زده بود با لبهاش،بش گفتم خیلی نازنین،خواست بببینم کجا زده ک من نرم اونجا ی موقع اکه تصمیم گرفتم بزنم البته چندسال دیگه چون با ژل و این چیزا سازگارنیستم حس میکنم ب مرور عوارض داشتهباشن   ، خیلی

مبهوت گفت چی ژل؟! من اصلا ژل نزدم!

من چندماه قبلشم دیده بودمش  اصلا گونه نداشت 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😭😂وای دقیقامن روم نمیشه حقیقتا

ولی من روم میشه در برابر اونایی که بهم الکی فحش و توهین دادن شکایت کنم 

پارتی قشنگی هم دارم که فقط کافیه یه کلمه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
رفیق دارم ولی حقوق نمیخوننپیراپزشکی میخونن مجبورم حقوق تنها برم بیام ولی استرس دارم چند ساله تبریزم ...

منم دقیقا مثل خودت تو تبریز احساس تنهایی میکنم ولی تبریزو خوب بلدم رفیقی ندارم

اره منکه پایم

شما پشت سرت تاپیک بزنن فحش و توهین بدن میتونی قبول کنی؟ اگه اره منم قبول کنم🌹

معلومه که نه

منم تاپیک میزنم جوابشو میدم تگشم میکنم بعدم قفل میکنم

ولی نمیام تاپیک زنجیره ای بزنم

شما تو تاپیک قبلت حرفت فقط با اون کاربر بود اما این یکی تاپیک همه کاربرایی که عمل کردنو مورد قضاوت قرار دادی

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

حالاشماهادنبال نچرال ومچرال وعملی وشملی باشی ببینم آخرش ب کجامیرسی؟

زیلیخازن عزیزمصرهنگام نزدیک شدن به یوسف پیامبربرای رسیدن ب خواسته شیطانی اش دادمیزنه یوسف نبی بوی عطروعنبرتوداره دیوانه ام میکنه وازم دورنشو یوسف فرشته میگه چنددقیقه بعدازمرگم ازبوی بدتنم سربه فرارمیزاری فکراون لحظه باش

له ئه شکه وتی ثور کاتیک خوشه ویستی خواگیان سه یری هاوره ی پاک ویاری صه دیقی که ردبینی زورنیگه رانه ئه خه مین فه رموویی لاتحزن ان الله معناغه م مه خووره فیق خواله گل مانه❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
جوووووون 🥲🤣

درد اگه دیگه برات کلمات محبت امیز گفتم 😭

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خب به شما چه! یکی دوست دارد عمل میکند حس میکند با عمل کردن حالش بهتر میشود عشقش میکشد . شما مگه پول عملش رو میدین چقدر حرفتون زشته .! 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
معلومه که نهمنم تاپیک میزنم جوابشو میدم تگشم میکنم بعدم قفل میکنمولی نمیام تاپیک زنجیره ای بزنمشما ت ...

قضاوت نکردم 

من منظورم ایشون بود 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
همین من اول ابروم میره که تو این سایت عضوم 😂😂😂

من شماره مامان اون عوضیو عوض کردم ک نفهمن من تو این سایتم 🤣🤣

با اینکه خب خودش میدونست ای بابااا 🤣

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید
ایشششآیدا کات فور اور

عالی😌😂

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
ولی من روم میشه در برابر اونایی که بهم الکی فحش و توهین دادن شکایت کنم پارتی قشنگی هم دارم که فقط کا ...

پآرتی پارتی نکن اسی 

مگه بچه ای تهدید میکنی !

حالا یه عکسی گذاشت چرا کشش میدی 

ولش اگه توهین هم شد به شخصیت خودشون توهین شده نه تو

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

منم دقیقا مثل خودت تو تبریز احساس تنهایی میکنم ولی تبریزو خوب بلدم رفیقی ندارماره منکه پایم

تلگرام داری ؟

من میخواستم کار کنم حتی ولی ترسیدم گفتم رفیقی ندارم میترسم برم بیرون :/

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)