2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه رو نگه نداریم دیونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4515 بازدید | 162 پست

والا اینکه بچه ها همجنس هم باشن خیلیی بهتره اسی

همدم هم میشن و میتونن از تجربیات هم استفاده کنن ولی وقتی همجنس نباشن همو درک نمیکنن 

شما محکم وایسا اصلا هم سقط نکن دختر هم بود بگو من عاشق دخترم به من چه که پسر میخواستی پسر چیه اخههه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ماهم دختریم هیچ وقت این چیزایی که میگی نبوده چون خانوادمون با فرهنگ بودن و حقیقتا ک.ون لق جامعه ...

پس سنت کمه که ندیدی اتفاقا به جرات میگم ۹۰ درصد فزهنگشون پایینه!!

وگرنه خداروشکر من خانواده خودم عالی هستن چیزایی که تو جامعه علیالخصوص نی نی سایت دیدم بازگو کردم

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

اسی اگه بچه رو نگه نداشتی دگ زیر بار باردار شدن نرومگه شما مسخره مردمی، بخاطر مردم بری سقط کنی بخاطر ...

اصلا من از ای وی اف خوشم نمی اومدبخدا ادم داغون میشه چندین بار به شوهرم گفتم هی قبول نکرد منم راضی شدم الان خدا خودش داده چرا ناشکری کنم اصلا امکان نداره بندازمش میترسم با ناشکری شوهرم بلایی سر بچه بیگناه بیاد

خودم درد کشیده هستم دقیق درک میکنم بخدا جالبه زنها خودشون علیه خودشون هستن!!!تو یه تاپیک گفتم من با ...

من نمی دونم منطق اینا چیه 

به منم میگفتن حق بقیه دخترا رو خوردی 

چون شوهرم 10 سال بزرگتره میگن مریضه اون اگه سالم بود میرفت با هم سن خودش ازدواج میکرد😂😂😂

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی

قرصای ضدبارداری ضررش خیلی زیاده برا خانوما و کلا سقط جنین میتونه یکی از خطرناک ترین کارایی باشه که یه خانوم انجام میده...تازه همینجوری بهتون نمیدن...باید نسخه پزشک داشته باشین

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

با سقط اجباری هزار تا درد و مرض به جونت میفته .آنقدر هم دردناکه و خونریزی داره،و تا مدتها افسردگی و ...

عزیزم اینقدر که شما گفتین فاجعه نیست ها من سقط کردم هیچکدوم ازین موارد که شما گفتین اتفاق نیفتاد 

شوهرت چقدر احمقه..همسایه ما ۲۰ ساااله منتظره دامنش سبز بشه اونوقت شما خدا بهتون بچه داده شوهرت به جای اینکه شکر کنه میگه برو بندازش؟

یکی دیگه از همسایه هامون عاشق بچه پسر بود ۶ تا دختر اورد ب امید اینکه پسر بیاره حتی لباس نو تن دخترا نمیکرد اخرشم بعد ۶ تا دختر یه پسر اورد یه نا اهلیه پسره بیا و ببین.مشروب میخوره سیگار میکه مواد میکشه دزدی میکنه و. مادرشو دق داده..ولی ۶ تا دخترش مثل دسته گلن.چیزیو ب زور از خدا نخواید

من واقعا متاسفم كه اين فرهنگ گند ما با يه زوج اينكارو ميكنن طوري كه هر دو چنان تحت فشارن ميخوان بچه خودشونو از بين ببرن كه مردم خفه خون بگيرن! لعنت به اين فقر فرهنگي 

اه

جاي اينكه الان ذوق كنيد حال كنيد، داريد شكنجه ميشيد 

تو روح اون فامیل

برن به درک هر چی می خوان بگن به درک

وااااای چقدر از اون جمله کار سنگین کن قلبم به درد اومد

چقدر بد ذاته شوهرت آدم به زنش و بچه تو شکمش این حرف رو میزنه چطور دلش میاد اصلا