2777
2789
عنوان

اونایی که عملین چرا نسبت به نچرالا گارد

| مشاهده متن کامل بحث + 5120 بازدید | 247 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خبر دارید عزیزم؟ من فقط نظر دادم تگ کردن زنجیره ای همدیگه رو فحش دادن و توهین کردن

بله از تاپیک قبلت داشتم کل کامنتارو میخوندم ولی حرفی نزدم چون عکسو ندیدم نخواستم الکی طرف کسیو بگیرم از طرفی تورو هم میشناختم برا همین تاپیکتو ریز ب ریز خوندم

حتی گفتی برین اون دوتا تاپیک اون یکی کاربرو بخونید هم رفتم خوندم دیدم چی بدی نگفته بودی حق داشتی اما این یکی تاپیکتو دیدم دیگه نتونستم حقو بهت بدم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

خوب با آیدا لاو میترکونیدا😂

@_sowoan_  

ایشون؟

عشقه 😁😂

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
در ادامه حرفت گفتمبری به پارتی کلللفتت بگی بیا تو مجازی سر به سر من گذاشتناتفاقا خودمم شروع کننده بو ...

😭😂وای دقیقا

من روم نمیشه حقیقتا

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
پزشکی چی داری؟ یعنی چی

رفیق دارم ولی حقوق نمیخونن

پیراپزشکی میخونن 

مجبورم حقوق تنها برم بیام ولی استرس دارم چند ساله تبریزم زندگی نکردم غریبی میکنم اردیبهشت میرم پیش بابام ..

باهم بریم و بیایم؟

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

بله از تاپیک قبلت داشتم کل کامنتارو میخوندم ولی حرفی نزدم چون عکسو ندیدم نخواستم الکی طرف کسیو بگیرم ...

زور داره چند نفرن الکی بریزن سرت و فحش بدن 

مهم نیس من بی شخصیت باشم یا با شخصیت ولی حداقل شعور اینو دارم به کسی فحش ندم و توهین نکنم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
دوست منو ندزدیا😌

نزدیک چهارساله مال خودمه😏😂

بیشتر ببینید
نزدیک چهارساله مال خودمه😏😂

ایششش

آیدا کات فور اور 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

حالا مجازی یه چیزی ولی اخه نینی سایت ..🤣🤣

همین من اول ابروم میره که تو این سایت عضوم 😂😂😂

بیشتر ببینید