2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 53 پست

عزیزم این چه حرفیه ، خدا عقل و خرد رو به همه داده

از نظر علمی هم ثابت شده که ذهن رو میشه ماهیچه های بدن پرورش بدیم ، پس اعتماد به نفستو از دست نده ، میتونی با تمرین و یادگیری پرورشش بدی...

برای قانون جذب هم کتاب راز از راندابرن رو بخون

و برای بچه هاتون هم (نمیدونم چند ساله هستن) ولی باید از سن کم روی هوش و اینا کار کنی باهاشون ، مثلا کلاس شطرنج برن ، بازی های ریاضی و فکری بگیر براشون تا بازی کنن ، انیمیشن یادگیری زبان انگلیسی براشون بذار و...

امیدوارم موفق باشی❤️✨️🌱

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

منم همین مشکل رو دارم 

خیلی هم پیگیر شدم اخر به این نتیجه رسیدم : هر شخصیتی مه دوست داشتی باشی فکر کن اونی و اونطور رفتار کن به مرور برای دیگران هم همون باور ایجاد میشه 

💖

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ویسهای استاد حسین عباسمنش گوش بده و تمرین کن بسیار عالی هس بنظرم‌ اگه عمل کنی بره تو ناخودآگاه ...

ببینم پیدا می کنم

اگه بشه حتما انجام میدم، وویسهاش درباره ی چین؟

شما تجربه ای داشتی؟

عین خودم  وسط بهشت بودم  همه چیزم جور بود جز اعتماد به نفس  فعلا که دارم ریشه یابی میکنم  کتاب میخونم تغییر که کردم ولی ای کاش عقل الانم تو18 سالگی داشتم که اینطوری گند نمیزدم

ببینم پیدا می کنماگه بشه حتما انجام میدم، وویسهاش درباره ی چین؟شما تجربه ای داشتی؟

اره عزیزم درباره ی همین قانون جذب و ناخودآگاهه خیلی عالیه ..من قبلا از این‌ ویسا زیاد گوش میدادم ولی این یکی واقعا محشر بود کلیپهای کوتاهم داره همین الان بزن گوگل میاره برات..

عین خودم وسط بهشت بودم همه چیزم جور بود جز اعتماد به نفس فعلا که دارم ریشه یابی میکنم کتاب میخون ...

اگه عقل الانتو تو ۱۸سالگی داشتی تجربه ۱۸سالگیتو الان نداشتی😊این به اون در

هر چیزی بهایی داره

[QUOTE=379814367]عزیزم این چه حرفیه ، خدا عقل و خرد رو به همه داده از نظر علمی هم ثابت شده که ذهن رو میشه ماهیچه های ...[/QUOTEعزیزم دست گلت درد نکنه از لحاظ هوشی و درسی مشکلی نداریم، پسرم هوشش ۱۳۰ هستش، ولی از لحاظ رفتاری و اجتماعی ساده ایم