2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 53 پست
عین خودم وسط بهشت بودم همه چیزم جور بود جز اعتماد به نفس فعلا که دارم ریشه یابی میکنم کتاب میخون ...

دقیقا منم از هر لحاظ اوکیم( خانواده ی خودم و همسرم، قیافه، شغل خوب، ثروت به اندازه ی خودمون داریم و ... ولی برخورد اجتماعی و زرنگی و سیاست ندارم.

شما چکارا کردی؟ چند درصد تغییر کردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته.. دستور تو منظور همون ناخودآگاهمونه چیزی ک بره تو ناخودآگاه بدست میاد

آره برنامه ریزی دوباره ضمیر ناخود اگاهه  میگه که  مشکل از کجاس  چطوری رها سازی کنیم  و به زندگی دلخواهمون برسیم تو تلگرام هس کانالش  چن تا فایله

اونم خیلی زیاد دارمروشی برای مقابله باهاش دارید؟

استرسواضطراب همش از ناکامی و نرسیدن ها میاد ،از عقب افتادن یا به عبارتی عقب ماندگی اجتماعی هست ، فکربیهوده که ۹۹ درصد از جامعه دارن ۶مه دارن حتی گاهی خود من، عامل اصلی استرس مقایسه اس. خودتو به پذیر ، شرایطتتو بپذیر ، اینی که هستی رو دوست داشته باش، تو هرجوری که هستی با هر اخلاقی رفتاری شرایطی یا ظاهری باور کن زیباترین این تفاوت ها باعث خاص بودن و متفاوت بودنته، خودتو بپدیر دوست داشته باش، بعد چند وقت متوجه تعمیرات درونی و حالت میشی،

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

خدا جونم خودت کمکم کن که به این خواستم برسم

انشاالله عزیزم فقط برو دنبالش و تلاش کن و کارهایی رو ک استاد عباسمنش میگه مو ب مو انجام بده انشاالله میرسی ب خواستت عزیزم 

انشاالله عزیزم فقط برو دنبالش و تلاش کن و کارهایی رو ک استاد عباسمنش میگه مو ب مو انجام بده انشاالله ...

استرس و اضطراب هم نداشته باش خیلی بده.. سعی کن آروم و ریلکس باشی و این آرامش ب دیگران مخصوصا بچهات هم انتقال بدی 

اره عزیزم درباره ی همین قانون جذب و ناخودآگاهه خیلی عالیه ..من قبلا از این‌ ویسا زیاد گوش میدادم ولی ...

خدا خیرت بده عزیزم

زدم نت ۱۳ تا فایل آورد همونه؟

دقیقا منم از هر لحاظ اوکیم( خانواده ی خودم و همسرم، قیافه، شغل خوب، ثروت به اندازه ی خودمون داریم و ...

ی کتابی هس شفای کودک درون   با نیمه تاریک وجود خوندم   فهمیدم  اتفاقات کودکیم باعث شدن اینقدر خود کم بین باشم در واقعه  هوش هیجانی من درس  آموزش و پرورش داده نشده بود