2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیان

401 بازدید | 53 پست

برای رضای خدا اگه تجربه ای داشتید بنویسید.

آرزوم اینه با اعتماد به نفس و عاقل و باسیاست و زیرک باشم، حال روحیم نابوده هر لحظه آرزوی مرگ دارم.

خدای بزرگ  خیلی نعمت ها رو بهم داده ولی متاسفانه مهم ترین نعمت یعنی عقل و دانایی رو بهم نداده خیلی ساده و خودکم بینم هر چی هم تلاش می کنم که بهتر بشم و از دیگران یاد بگیرم، با دیدن دیگران و زرنگی و داناییشون فقط اعتماد به نفسم نابود شده. متاسفانه بچه هام هم به خودم رفتن دلم براشون کبابه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ویسهای استاد حسین عباسمنش گوش بده و تمرین کن بسیار عالی هس بنظرم‌ اگه عمل کنی بره تو ناخودآگاهت زندگیت از این رو ب اون رو میشه..کلا کتاب‌های قانون‌ جذب و انگیزشی و ویسهاشونو زیاد گوش بده عالین..بزنی گوگل برات میاره

عزیزم ویسهای استاد حسین عباسمنش گوش بده و تمرین کن بسیار عالی هس بنظرم‌ اگه عمل کنی بره تو ناخودآگاه ...

اره خیلی ام ساده و آسان توضیح میدن همینش خوبه

خدایا کشورم را از قحطی و خشکسالی در پناه خودت محفوظ بدار