2777
2789

دوستان اگه زن ومردی دوبچه داشته باشن باهم دارن زندگی میکنن دهکشون روزده باشن۹زن بخوادیارانه خودش ودوفرزندشو جداکنه میشه ؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین خاله من با بچه هاش جدا کرد 

من خودم رفتم فرمانداری گفتم ۱۸ سال به بالام میخام جدا کنم نامه داد رفتم پلیس +۱۰ ثبتش کردم 

شماهم برو فرمانداری بگو عدم سازش داری نامه بدن

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

آره میشه دخترعموم انجام داده

ن منم رفتم جدا کنم اصلا نمیشه نامه دادگاه میخاد یا باید حسابای شوهرت مسدود باشه

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
ببین خاله من با بچه هاش جدا کرد من خودم رفتم فرمانداری گفتم ۱۸ سال به بالام میخام جدا کنم نامه داد ر ...

خب عدم سازش باید بره دادگاه دادگاه هم میگه برو اول  شکایت نفقه کن ب راحتی مه نمیکنن 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش