2777
2789

یکی تعریف میکرد پسره مخفیانه ازدواج کرده بعداز یکسال خواهرشوهرشو دیده بود تو محیط آرایشگاه همکار بودن اما خواهر شوهره نمیدونست این زنداداششه چقد عجیبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مخفیانه ازدواج کرده بوده دیگه ..دختر لابد مطلقه بوده وگرنه نمیتونسته بدون اجازه  باباش ازدواج کنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

ازدواجشون به من ربطی نداره

ولی اون بخش خواهرشوهر بودن به من ربط داره

جفتشونو تیکه تیکه میکردم

از پدر و مادر مخفی میکنن

از خواهر برادر دیگه چرا

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید
خیلی سر در نیاوردم یا پدرش فوت کرده یا طلاق گرفتن پدر و مادرش

به هر حال دختر باکره نبوده ..وگرنه چرا پسر باید مخفیانه ازدواج کنه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید