2777
2789
عنوان

زندگی که با برنامه ریزی خواهرش به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8488 بازدید | 221 پست
چرا؟ مگه بینتون چی شده بود؟حالا نمیشد یکم باسیاست رفتار کنی؟ هرازگاهی به مادرشوهر و‌خواهر شوهرت زنگ ...

منم خواستم همینو بگم این باج دادن نیست گاهی دفع شر و حسادت با نرمخویی و محبت ممکن میشه  اگر طرف جنبه و انسانیت داشته باشه اینکارای کوچیک جلو چشمشو میگیره شرم میکنه اگر نه که تو میگی من سعی خودمو کردم و نشد 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ببین هر طور شده برو خونت وگرنه بر ضررت تموم میشه تو باید توی دادگاه نظاهر کنی که میل به زندگی داری و ...

من درخواست طلاق فعلا نمیدم‌ من فقط و فقط مهریه گذاشتم همین مهریه هم ربطی به هیچی نداره،از اونطرفم شوهرم شکایت تمکین زده که تو دادگاه میگم میام خونه و تمام،اینا ربطی به طلاق ندارم ولی اگه من اقدام به طلاق کنم اونموقع هیچی بهم تعلق نمیگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من درخواست طلاق فعلا نمیدم‌ من فقط و فقط مهریه گذاشتم همین مهریه هم ربطی به هیچی نداره،از اونطرفم شو ...

خب دیگه منم همینو میگم اول همه حق و حقوقت رو بگیر بعدا درخواست طلاق بده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
به شوهرت زنگبزنبگو تو که به خاطر خواهرت زندگی منو خراب کردی پس منم زندگی تورو خراب میکنم ببینم خواهر ...

والا من اصلا نمیدونم‌ هدفش چیه اونقدر به همه دروغ گفته

چرا؟ مگه بینتون چی شده بود؟حالا نمیشد یکم باسیاست رفتار کنی؟ هرازگاهی به مادرشوهر و‌خواهر شوهرت زنگ ...

میدونی بحث از اینجا شروع شد دوسال پیش ما رفتیم خونه خواهر شوهرم گفت تو جهازت کامل نیس تو پوششت فلان تو بابات بهت کم‌ داد کلی این بحثها من ناراحت شدم جواب دادم بحث بالا کشید من دو ماه موندم خونه بابام شوهرم تعصب خواهرشو نگه داشت بعد کلا انکار کردن‌ که خواهر این حرفا رو نزده😐خواهرش بی دلیل از منو خونوادم فاصله گرفت قطع رابطه کرد همسر منم چون خواهرش با من و من با اون حرف نزدم همسرمم بخاطر اون با خونواده من قطع رابطه کرد بی دلیل ها فقط بخاطر خواهره عید شد بزور همسرم رفتم خونه خواهر که تموم شده ولی منو از خونش بیرون کرد شوهرمو مثل چی واستاد نگا کرد فرداش شوهرم بازم منو برد خونشون ولی من از دلم نتونستم در بیارم یه سال تموم من بهشون زنگ زدم اونا نزدن منم دیگه نزدم بعد شوهرمو پر میکردن و .....

خب دیگه منم همینو میگم اول همه حق و حقوقت رو بگیر بعدا درخواست طلاق بده

منم همین کارو می‌کنه اصلا به هیچ وجه خودم اقدام به طلاق نمیکنم من فقط مهریمو می‌خوام همین

چقدر سادخ ای خواهر کجا بود خیانت میکنه بهت

اگه خیانت میکرد چرا باید تمکین بده،نه این خیلی خونواده ای هست فک کن خواهرش مریض شده فاصلش با ما ۱۰ ساعته منو خونه تنها می‌داشت میومد پیش خواهرش😐

والا من اصلا نمیدونم‌ هدفش چیه اونقدر به همه دروغ گفته

بعدم وقتی همه چیو انقد زود میره به همه میگه ینی چی آخه فک کردی دیگه فضای خصوصی برات میمونه تو اون زندگی؟! تا یچی بشه زود بره به همه بگه.... 

شوهرت مرد نیست زنه خیلی خاله زنکه یکم بهش هورمون مردانه تزریق کنن بهتر میشه فک کنم هورمون زنانه ش زیاد شده که اینجوری رفتار میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
اگه خیانت میکرد چرا باید تمکین بده،نه این خیلی خونواده ای هست فک کن خواهرش مریض شده فاصلش با ما ۱۰ س ...

خواهرش ازدواج نکرده؟! 

شوهر نداره؟! بچه نداره؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
اتفاقا منم گفتم طلاق نمیخوام حتی عدم تمکین زده گفتم من هم تو رو هم زندگیمونو دوست دارم بیا برگردیم،ا ...

خواهرشوهرت عین خواهر شوهرای منن ک هروز ی داستان تو گوش همسرم میخوندن ک منو طلاق بده چون اونا یکیشون طلاق گرفته بودن خدا ازشون نگذره

خداجوون