2777
2789
عنوان

زندگی که با برنامه ریزی خواهرش به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 221 پست
اتفاقا چند بار به پدرش زنگ زدیم گفته به من ربطی ندارد😐

عزیزم اینا برا تو پشتوانه نمیشن همسرتم تا سرش ب سنگ بخوره تورو پیر کرده بهتره راهتو ازشون جدا کنی الان ناراحت میشی ولی بعدها میبینی بهترین کارو کردی

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اتفاقا منم گفتم طلاق نمیخوام حتی عدم تمکین زده گفتم من هم تو رو هم زندگیمونو دوست دارم بیا برگردیم،ا ...

ببین هر طور شده برو خونت وگرنه بر ضررت تموم میشه تو باید توی دادگاه نظاهر کنی که میل به زندگی داری و مهریه‌ات هم چون عندالمطالبه هست گذاشتی اجرا و فقط حقت رو میخوای وقتی همه چیو گرفتی اونوقت درخواست طلاق بده 

خانواده شوهرت تعریفشون از عروس چیه؟ماشین کنترلی؟که میخوان از همه چیز سر در بیارن؟؟؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که اینقد دهن بینه و حرف خواهر و مادرش و حالا هرکسی بذاش حکم الهی داره چرا با کسی ازدواج میکنه ک ...

اینجور آدما بهترین و بالاترین فردهم بشه عروس شون باز به جای بد میرسه چون ذات شون خراب

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

این رفتارهاش نشان میده پای نفر سوم درمیان که اینطوری انتحاری زده وگرنه کسی به خاطر حرف خواهرش سریع ا ...

مثل اینکه خسته شده بمونه بین منو خونوادش،مثلا با من خوب بود خونوادش اصلا تحویلش نمیگرفتن با اونا خوب بود منو تحویل نمی‌گرفت من ناراحت میشدم،مثلا میومدیم خونه مامانم خونوادش زنگ میزدن فحش میدادم که غلط کردی رفتی اونجا

عزیزم من یه طرفه تعریف نمیکنم حتی نمیگم مادرشوهرم فقط میگم خواهر شوهرم چون اون یادش میده مثلا یه روز ...

بازم باورم نمیشه 

اصلا شما هم بری دادگاه با همچین داستان الکی قاضی حکم نمیده پس سعی کن راست بگی که شرایط چیه دیگه گوشهامون اینقدر مخملی نیست

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

حوصله دادیا 

نمیدونم چرا با همچین ادمی موندی 

یکم با قدرت رفتار میکردی خواهرش خری نبود 

خیلی بی عزت نفسی الانم تو از طلاق میترسی 

قدر خودتو بدون عاشق خودت باش و به راحتی و بدون غصه جدا شو ، سخته ولی مدام با خودت حرف بزن بگو من لایق عشق و آرامش تو زندگیم هستم

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
با ۳ تا وکیل حرف زدم همچین چیزی نگفتن وکیل خودمم گفت تو تمکین بدون هیچ شرط و شروطی میگی میام خونم تم ...

به شوهرت زنگبزنبگو تو که به خاطر خواهرت زندگی منو خراب کردی پس منم زندگی تورو خراب میکنم ببینم خواهرت رو خوشحال تر میکنم 

میری خونت میشینی به شوهرت میگی مگه نمیخوای طلاق بدی؟؟ پس چرا عدم تمکین زدی؟؟ بیا بریم طلاقمو بده 

کتکت زد برو پزشک قانونی 

بیرونت کرد زنگ بزن پلیس 

همونجا مهریتو بذار اجرا 

غلط میکنه مرتیکه

تو این چند ساله مشاور نرفتی بالاخره باید یه قدمی واسه حل مشکلات زندگی برمی‌داشتیدالان هم اگر زندگیت ...

زندگیمو دوست دارم صدبارم مشاور رفتم حتی این یه ماهم که دست نگه داشته بودم با مشاورم در ارتباط بودم،ولی شوهرم یه خودشیفته هست نه مشاور نه چیزی قبول ندارم شوهرم اولویتش خونواده حتی زنداداشاشو بیشتر از من دوست داره

اینجور آدما بهترین و بالاترین فردهم بشه عروس شون باز به جای بد میرسه چون ذات شون خراب

دقیقا دیدی حالا شوهر اسی مثلا زرنگی کرده همه چیز رو زده به نام خواهرش که ازش نگیرن اما نمیدونه مثل سابق نیست یه استعلام میگیرن میفهمن از حلقومش درمیارن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
با یه وکیل صحبت کن به این راحتی ها هم نیس خودش طلاق میده باید مهریتو هم بدهآسون نگذر میتونی بگیری

اون کاری نمیکنه که خودش اقدام به طلاق کنه اون کاری می‌کنه من اقدام کنم

به قاضی بگو تاریخ به نام زدن داراییهای همسرتو بنام خواهرش برای دور زدن و پیچوندن مهریه رو در نظر داش ...

مهریه که تا آخرش میرم،ولی تو این چند سال زندگی اونقدر اعتماد و عزت نفس منو گرفته که فقط میترسم ازش چه برسه به پلیس بزنم

مثل اینکه خسته شده بمونه بین منو خونوادش،مثلا با من خوب بود خونوادش اصلا تحویلش نمیگرفتن با اونا خوب ...

چرا؟ مگه بینتون چی شده بود؟

حالا نمیشد یکم باسیاست رفتار کنی؟ هرازگاهی به مادرشوهر و‌خواهر شوهرت زنگ بزنی ؟کادویی چیزی ببری دلشونو نرم کنی که‌ شوهرت هم انقدر تحت فشار نباشه؟

عزیزم من یه طرفه تعریف نمیکنم حتی نمیگم مادرشوهرم فقط میگم خواهر شوهرم چون اون یادش میده مثلا یه روز ...

پس با این اوصاف شوهرت کلا معیوب مغزی خودتو رها کن اگر پشتوانه مالی داری

این‌ از خواهرش خیلی می‌ترسه تا اون حد که میریم خونشون پای خواهرو میبوسه

خب پس همون بهتر بزار خواهرشو بکنه 

ولش کن الان جداشی خیلی بهتره تا اینکه 

یه عمر حرص بخوری بخاطر خواهرش و کارای 

احمقانه شوهرت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
اسی حرف ورفتارهای خودتو فاکتور گرفتی مگه میشه بی هیچ دلیلی!

عشقم چرا باید فاکتور بگیرم نه شما منو می‌شناسی نه من شما رو،اینجا هم میزارم که راهکار بدین دیگه،من اگه دروغ بگم چجوری شما راهنمایی کنین