2777
2789
عنوان

زندگی که با برنامه ریزی خواهرش به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8533 بازدید | 221 پست

آدمی که اینقد دهن بینه و حرف خواهر و مادرش و حالا هرکسی بذاش حکم الهی داره چرا با کسی ازدواج میکنه که خانوادش مخالفن😑 خب از همون اول برو یکی که مورد پسند خانواده‌ات هست بگیر که گند نزنی تو زندگی مردم

حتما برو و ثابت کن که خودش انداختت بیرون و این کارا رو باهات کرده تا لحظه آخرم بگو طلاق نمیخوام حق و حقوقم رو میخوام همه چیزت رو که گرفتی بعد جداشو بذار بدونه آدم زرنگ همیشه یه پاش عقبه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این‌ از خواهرش خیلی می‌ترسه تا اون حد که میریم خونشون پای خواهرو میبوسه

واقعا مسخرست 

حالم بهم خورد

عصبی شدم ی چیزی بگم 

بهش باید سر فرصت بگی برو خواهرتو بگیر 

خواهرت بیاد وظایف زنتو بعهده بگیره 

نخودمغز

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

هیچ اشکالی نداره ببین تو هیچی نباختی اون یروزی مث سگ پشیمون میشه ولی حالشونو بگیر بعد جدا شو یقرون م ...

اتفاقا چند بار به پدرش زنگ زدیم گفته به من ربطی ندارد😐

این رفتارهاش نشان میده پای نفر سوم درمیان که اینطوری انتحاری زده وگرنه کسی به خاطر حرف خواهرش سریع ا ...

بعید می‌دونم ،مرد ها بخاطر شخص سوم اینجوری نمیکنند ،حتما یه مشکلی هست ،اسی کامل نمیگه .

از قبل سر همین خواهر مشکل داشتیم ولی من بیشتر تو این زندگی فشار تحمل میکردم

تو این چند ساله مشاور نرفتی بالاخره باید یه قدمی واسه حل مشکلات زندگی برمی‌داشتید

الان هم اگر زندگیت رو دوست داری میتونی  به یه بزرگتر بگی واسطه شه باهاش صحبت کنه با هم مشاوره برید 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
آدمی که اینقد دهن بینه و حرف خواهر و مادرش و حالا هرکسی بذاش حکم الهی داره چرا با کسی ازدواج میکنه ک ...

اتفاقا منم گفتم طلاق نمیخوام حتی عدم تمکین زده گفتم من هم تو رو هم زندگیمونو دوست دارم بیا برگردیم،اتفاقا منو خونوادش انتخاب کردن ولی خونوادش انتظار دارن من دستشویی هم میرم زنگ بزنم بگم فلانی اجازه میدی برم یا نه

من نصف راه پیاده شدم اومدم وسایل شناسایی مو از خونه برداشتم نگو فرداش رفته کلانتری شکایت کرده زنم از ...

مثل خواهرشوهرهای افریطه منه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

نه دیگه هر چی بنامش بوده زده بنام خواهرش یعنی کلا خودشو برا مهریه آماده کرده بود من که الان مهرمو گذ ...

به قاضی بگو تاریخ به نام زدن داراییهای همسرتو بنام خواهرش برای دور زدن و پیچوندن مهریه رو در نظر داشته باشه و برای عدم تمکین بگو من قصد زندگی دارم همسرم منو برده ترمینال سوار ماشین کرده میتونه فیلما و دوربینای بیمارستان و ترمینال رو چک کنن.  اینجوری ناشزه نمیشی چون میگی قصد زندگی و بازگشت دارم . دختر سادگی نکن وقتی میبرتت سوار ترمینال کنه با پلیس تماس میگرفتی بیاد صورتجلسه کنه که نتونه عدم تمکین بگیره.. راستی از مهریت نگذر بزار قسطی کنن بهرحال جونش درآد ولی بده

صد در صد اشتباه می‌کنی و محکوم میشی تو دادگاه ،خود دانی

با ۳ تا وکیل حرف زدم همچین چیزی نگفتن وکیل خودمم گفت تو تمکین بدون هیچ شرط و شروطی میگی میام خونم تمام اصلا هم حرف طلاق نمیزنی،از اون گذشته منکه برا طلاق اقدام نکردم فقط برا مهریه اقدام کردم