2777
2789
عنوان

زندگی که با برنامه ریزی خواهرش به طلاق میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 221 پست
خودشو برا طلاق آماده کرده؟ مثلا بخواد طلاق هم بده میتونه مهریه پرداخت کنه یافقط حرفشو میزنه؟

نه دیگه هر چی بنامش بوده زده بنام خواهرش یعنی کلا خودشو برا مهریه آماده کرده بود من که الان مهرمو گذاشتم اجرا دیگه چیزی ندارن بده بعد اونم طلاق و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه به همه گفته طلاق میدم بقیه تاپیکمو بخون

ولش کن عزیزم 

اصلا لیاقت تورو نداره خداروشکر زود متوجه شدی 

بزار طلاق بده اصلا براش کاری نکن که ارزش نداره 

بزار طلاق بده تو راحت بشی همین اول 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
نه دیگه هر چی بنامش بوده زده بنام خواهرش یعنی کلا خودشو برا مهریه آماده کرده بود من که الان مهرمو گذ ...

الانم برو برگه بگیر جهازتو بردار ببر خونه مامانت 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
میدونی حالم بده بیشعور چند ساله نه گذاشته کار کنم نه دانشگاه برم نه کلاس،الان با جیب خالی با ۳۲ سال ...

هیچ اشکالی نداره 

ببین تو هیچی نباختی 

اون یروزی مث سگ پشیمون میشه ولی حالشونو بگیر بعد جدا شو یقرون مهریتم نبخش ب قاضی بگو بزور بیرونم کرده بنویس منو برده ترمینال روزقبلش حالم بهم خورده از استرس ک نرم بگو نسخه م هست از خاهرشم شکایت کن اگه مدرکی داری 

خانوادت سوالی ازت نپرسیدن؟ ب همسرت تلفن نزدن؟ پدرت باید ب پدر همسرت تلفن بزنه صحبت کنه بگه من مشکلی ندارم ک پسرت دخترمو فرستاده ولی دلیل میخام

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

امیدوارم اینقدر قوی بمونی 

که اینطوری نادیدت گرفته کوتاه نیای و تا تهش رو بری و از سر هزارتومن زندگیتم نگذری

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

این حتما عاشق شده یا یک گندی بالا آورده حتما زنی چیزی حامله کرده الان میخواد بگیره پی کارش بگیر اگه ...

نمی‌دونم ولی خیانت نیس خب این چند روزه عید باهم بودیم اگه خیانت بود یه پیامی یه زنگی نه خیانت نیس

والا اینی که تعریف میکنی معلومه اصلا آدم نرمالی نیستبا یه حرف آدم اینقدر شیطان صفت نمیشه البته اگر ح ...

این‌ از خواهرش خیلی می‌ترسه تا اون حد که میریم خونشون پای خواهرو میبوسه

ببین مشابه زندگی تورو من تو یکی از آشناها و دارم هشت ساله ازدواج کردن و همیشه مشکل دارن اونم میگه مادرش داره زندگیم و میپاشه ،چی بگم در هر حال مشکل از شوهرته و سبک زندگی که دارین.این جدایی یه شبه نیست!!!!!

حتما از قبل مشکل داشتید و با هم نمی ساختید وگرنه یهو نمیشه بخواد طلاق بدهآدمها وقتی به آخر خط میرسن ...

از قبل سر همین خواهر مشکل داشتیم ولی من بیشتر تو این زندگی فشار تحمل میکردم