2777
2789
عنوان

خانوما چیز عجیبی توی بارداری برام پیش اومده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 73 پست
۶هفته به صورت واضح ضربان قلب بچم نشون داد

گلم جنسیت جنین نی نی چی بود

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه میخواستی اون دوتا سونوی قبل رو نشونش میدادی اگه رحم جنین رو پس بزنه یا به خاطر مشکل خود ایم ...

عکسشو نشون دادم گفتم جنین داشتم دید که زده بود شش هفته و ضربان رویت شد

ولی بازم دقت کرد و گفت هیچی نیست حتی کیسه زرده

شش هفته چطور هم قلبش بود هم جنسیت تشخیص دادن بنظرم اون دکترت مشکل داشته وگرنه هشت هفته قلبش مشخص میشه

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

پسر

من شنیدم وقتی جنین پسر باشه قلبش زودتر تشکیل میشه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

سلام عزیزم، برا منم تقریبا مشابه  شرایط شما برام پیش اومد، من شروع بارداریم با لکه بینی بود، بتام هم مثبت بود

هی لکه بینیم شروع میشد و هی قطع میشد، تا هفته 8 که رفتم سونو‌ گفت خانم اصلا اثری از بارداری نداری، فقط ضخامت رحمت میگه که بارداری، گذشت تا دردام منظم شدو دقیقا یه کیسه خالی دفع کردم، ولی تو سونو‌ چیزی دیده نشد

دوحالت بیشتر نداره یا حاملگی پوچ بوده یا سقط بدون علامت که در واقع جنین و کیسه زرده جذب شده ، ولی شما دوباره سونوگرافی بده شاید اشتباه کرده باشن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
کیسه زرده ش چیشده همش رفته ای بابا.......شما چند هفته بودی سقط کردی

من 8 هفته رفتم گفت قلب داره آن تی رفتم گفت پوچه سقط کن بدون هیچ لکه بینی دکترمم گفت جنین هفته پایین‌تر سقط شده و پوچ شده