2777
2789
عنوان

خانوما چیز عجیبی توی بارداری برام پیش اومده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 73 پست

برو جای دیگه سونو 

اصلا درباره قبلی ها نگو 

اگه گفت قلب 

بگو صداشو برات بذاره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم تو بارداري اول پیش اومد. عزیز وقتی جنین تو رحم سقط میشه و ایست قلبی میکنه بعضی وقت هابدون خونریزی و دفع خودش جمع میشه و پوچ میشه اون میگن بهش حاملگی پوچ در صورتی که از اول اینجور نبوده

گلم جای دیگه ام ویزیت شوسونو رو تکرار کن

فردا دوباره میرم الآنم لکه بینی دارم ولی دکترم گفته شیاف نزار

آخه اگه میگف توقف رشد یاهرچی باز بهتر بود

اینکه گفته هیچی نیست و خالیه جای تعجبه

برو یه سونوی دیگه ۶هفته ضربان قلب و جنین مشخص شده پس نمیتونه ساک خالی باشه...حتما یه جای معتبر دوباره برو سونو بده...انشالله که اشتباه شده و چیزی نیست

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

مگه میشه میخواستی اون دوتا سونوی قبل رو نشونش میدادی 

اگه رحم جنین رو پس بزنه یا به خاطر مشکل خود ایمنی هست یا اینکه مشکل کرومزومی داشته جنین که خب در حال گرفتگی و انقباض زایمان و خونریزی به همراه داره 

بنظر من سونو رو تکرار کن 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نه مال منو ۶ هفته نشون داد قلبو

عزیزم جنسیت بچتون چی بود

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
برا منم تو بارداري اول پیش اومد. عزیز وقتی جنین تو رحم سقط میشه و ایست قلبی میکنه بعضی وقت هابدون خو ...

یعنی خود به خود جنین پودر میشه حتی دیده هم نمیشه دیگه....شما فقط ساک دفع کردی؟

فردا دوباره میرم الآنم لکه بینی دارم ولی دکترم گفته شیاف نزارآخه اگه میگف توقف رشد یاهرچی باز بهتر ب ...

بد به دلت راه نده

خبرشو بده فردا که رفتی

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…