2777
2789
عنوان

خانوما چیز عجیبی توی بارداری برام پیش اومده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 73 پست
قلبش بود جنسیت رو دکترم از روی ضربان قلب گفت

عزیزم ضربان قلب نرمال بود؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم داخل هفت هفته ام تاپیکو خوندم دلم هوری ریخت مخصوصا اینکه امشب به همه گفتیم 

گلم انشالله که سونوگرافی اشتباه کرده باشه و هیچ مشکلی نباشه 

والا ما یبار مادربزرگمو بردیم سونوگرافی واسه سنگ کلیه اش بیمارستان گفت سه تا سنگ ۱۲ و ۱۶ میلی متری داره ، یه سونوگرافی گفت هیج سنگی تو کلیه اش نیست 

ان شالله که سونو اشتباه کرده و باردار باشید و بسلامتی بچتون رو به دنیا بیارید

لطفاً فردا دکتر رفتی خبرمون کن از وضعیتت

کاربر قدیمی ام ترکیدم عاشق ایرانم .الهم اجعل عواقب امورنا خیرا
من 8 هفته رفتم گفت قلب داره آن تی رفتم گفت پوچه سقط کن بدون هیچ لکه بینی دکترمم گفت جنین هفته پایین‌ ...

دکتر نگفت علتش چی بوده

من قبلاً هم سقط داشتم ولی جنین توی سونو دیده شده اینجوری پوچ نشده بود  رشدش متوقف شده بود این یجوری عجیب شده 

اگه درست گفته باشه احتمالا جذب شده اصولا تو بارداری چندقلو اتفاق می افته که یکی از جنین ها بدون علائ ...

کلا اول گفتن یدونه جنین هست

یعنی همون یدونه جذب شده