2777
2789
عنوان

خانوما چیز عجیبی توی بارداری برام پیش اومده بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم داخل هفت هفته ام تاپیکو خوندم دلم هوری ریخت مخصوصا اینکه امشب به همه گفتیم گلم انشالله که سو ...

الهی عزیزم انشالله شما بارداری خوب وسالمی دارین نگران نباشین ممنون از دعای خیرت گلم

اصلا دستگاه هایی که داخل مطبه ضربان قلب جنین زیر ۱۸ حتی ۲۰ هفته مشخص تیس و فقط با سونو زیر ۱۸ هفته ض ...

چی بگم والا حالا اون هیچ اون سونو چی بوده پس جنین بوده ولی الان نیست

برو یه سونوی دیگه ۶هفته ضربان قلب و جنین مشخص شده پس نمیتونه ساک خالی باشه...حتما یه جای معتبر دوبار ...

منم همینو میگم خیلی هم بهشون گفتن قشنگ ببینم دقت کنن گفت خانوم هیچی نیست

چقدر عجیب مگه میشه؟خودت صدای قلب رو شنیدی؟از قلب اینا معمولا تو سونو عکس میگیرن

بله شنیدم 

ولی امروز گفتن جنین یا حتی کیسه زده هم نیست اصلا احتمالا اشتباه کرده اون سونو

منم همینو میگم خیلی هم بهشون گفتن قشنگ ببینم دقت کنن گفت خانوم هیچی نیست

نه حتماسونو رو جای دیگه تکرار کن...انشالله که خیر بشه برات گلم....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

سلام عزیزم، چیشد رفتین سونو؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…