2777
2789
عنوان

چپ دست بودن انقدر عجیبه❓😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 72 پست
خیلی عجیبه وقتی میدم اون یکی دستم مثل عقب مونده ها میمونم انگار مغزم فرمان نمیده به عضلات درست بنویس ...

اره خب از بدو تولد مغز شکل گرفته ک چپ دست باشی

مثل ماها ک نمیتونیم با جپ بنویسیم

من واقعا خودمم نمیدونمواقعا برام سوال شد چرا اصرار داشتن ببینن من راست میگم یا دروغ

اخه بعضی وقتاما به بچه ها تلقین میکنیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چ چیز پیچیده ایه مگه؟🤦‍♀️😂اتفاقا شنیدم چپ دست ها نیمکره ی چپشون فعالتره و باهوش ترن� ...

عزیزم بر عکسه ها چپ دست نیمکره راست فعالتره 

سمت چپ بدن تحت کنترل نیمکره راسته مغزه

سلامشما پارسال برای ثبت نام پیش دبستانی، پسرتون رو سنجش بردید؟به نظرتون برای مقطع دبستان مدارس غیر د ...

سلام عزیزم

ن پارسال نبردم.کلا یکبار باید بره سنجش.یا پیش دبستان یا کلاس اول

من ترجیحم کلا غیر انتفاعیه.چه دبستان چه راهنمایی و دبیرستان

سلام گلم خوبی پسر گلت خوبه  سنجش پسرت دیگه چه چیزایی رو ازش پرسیدن میشه جواب بدی دخترم ۷ ام نوبتشه راستش من آخرای بهمن تو سایت ثبت نام کردم برای ۷ اردیبهشت نوبت دادند چه خوب که شما چند وقت پیش ثبت نام کردید و زود هم نوبت دادند 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بیشتر ببینید