اگه سال اول رتبه نسبتا خوبی آوردیعنی درس خونه،یه سال بشینه میارعولی اگه رتبش افتضاح بود،نباید خودشو ...
ربطی نداره
یعنی کسی که رتبهاش افتضاح میشه پشت نمونه چون رتبهاش افتضاح شده؟؟ هستن افرادی که به دلایل مختلفی اعم از شرایط خانواده و شرایط اقتصادی نمیتونسته بخونه.
ویرانگر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمیپذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپکهایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دلایل زیادی دارهاولا که توی این نظام آموزشی ما هیچی مشخص نیست. هر لحظه داره شرایط کنکور و ورود به دا ...
مورد سوم که اصلا مهم نیست من وقتی ترم یک رفتم دانشگاه فک کردم همه همسن منن اما همکلاسی داشتم ۳ سال ۴سال ازم بزرگتر بودن.ادم اراده کنه مورد اولم چیزی نیس، فقط روحیه میخواد
به کسی میشه گفت نباید پشت بمونی که از خودش مطمئن باشه خونه میمونه پشت گوش میندازه و نمیخونه کلا اون آره سال اول بره دانشگاه بهتره چون وقتش تلف میشه به خود شخص بستگی داره کاملا
قبول دارم همین عوض شدن شرایط آدم رو گیج تر میکنهقبلا وقت میزاشتی میرفتی ثبت نام میکردی تمومالان کلی ...
بله و متأسفانه با شرایط آموزشی الآن از امسال به بعد پشت نشستن واقعا سخت میشه چون تاثیر معدل بسیار حیاتیه و دو پایه هم هست که ترمیم زدن دو پایه همزمان با هم اصلا ممکن نیست.
هدف این مصوبهها هم حذف پشت کنکوریهاست
ویرانگر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمیپذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپکهایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم