2777
2789
اگه سال اول رتبه نسبتا خوبی آوردیعنی درس خونه،یه سال بشینه میارعولی اگه رتبش افتضاح بود،نباید خودشو ...

ربطی نداره

یعنی کسی که رتبه‌اش افتضاح میشه پشت نمونه چون رتبه‌اش افتضاح شده؟؟ هستن افرادی که به دلایل مختلفی اعم از شرایط خانواده و شرایط اقتصادی نمیتونسته بخونه.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

دلایل زیادی دارهاولا که توی این نظام آموزشی ما هیچی مشخص نیست. هر لحظه داره شرایط کنکور و ورود به دا ...

قبول دارم همین عوض شدن شرایط آدم رو گیج تر میکنه

قبلا وقت میزاشتی میرفتی ثبت نام میکردی تموم

الان کلی باید همه جا رو چک کنی کد بگیری ببری اون سایت

تعادلی بخونی برای تشریحی تستی 

بخدا باید رشته دانشگاهی برنامه ریزی باشه تا بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلایل زیادی دارهاولا که توی این نظام آموزشی ما هیچی مشخص نیست. هر لحظه داره شرایط کنکور و ورود به دا ...

مورد سوم که اصلا مهم نیست من وقتی ترم یک رفتم دانشگاه فک کردم همه همسن منن اما همکلاسی داشتم ۳ سال ۴سال ازم بزرگتر بودن.ادم اراده کنه مورد اولم چیزی نیس، فقط روحیه میخواد

خودت باید تصمیم بگیری، بشین با خودت فکر کن که آیا میتونی یکسال دیگه درس بخونی یا نه؟؟؟؟اگه شک کردی پ ...

نمیدونم 

خودم دلم نمیخاد هیچکاری بکنم دیگه 

اصلا خیلی همه چی توی زندگیم قاطی شده

آره واقعا شاید

به کسی میشه گفت نباید پشت بمونی که از خودش مطمئن باشه خونه میمونه پشت گوش میندازه و نمیخونه کلا اون آره سال اول بره دانشگاه بهتره چون وقتش تلف میشه به خود  شخص بستگی داره کاملا

قبول دارم همین عوض شدن شرایط آدم رو گیج تر میکنهقبلا وقت میزاشتی میرفتی ثبت نام میکردی تمومالان کلی ...

بله و متأسفانه با شرایط آموزشی الآن از امسال به بعد پشت نشستن واقعا سخت میشه چون تاثیر معدل بسیار حیاتیه و دو پایه هم هست که ترمیم زدن دو پایه همزمان با هم اصلا ممکن نیست.

هدف این مصوبه‌ها هم حذف پشت کنکوری‌هاست

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

مورد سوم که اصلا مهم نیست من وقتی ترم یک رفتم دانشگاه فک کردم همه همسن منن اما همکلاسی داشتم ۳ سال ۴ ...

مورد اول خیلی هم مهمه الآن توی این شرایط آموزشی

کنکوری‌ها متوجه شرایط هستند الآن

به کسی میشه گفت نباید پشت بمونی که از خودش مطمئن باشه خونه میمونه پشت گوش میندازه و نمیخونه کلا اون ...

کل دوران پشت کنکوریم از خونه بیرون نرفتم ولی خب چیزی هم درسا کار نکردم

همه دست به دست میدن آدمو نابود کنن بخدا همینش بده پشت بودن

چیکار بقیه داری 

زندگیه دیگه داریم زندگی می‌کنیم 

بشینیم خونه خوبه؟

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

بله و متأسفانه با شرایط آموزشی الآن از امسال به بعد پشت نشستن واقعا سخت میشه چون تاثیر معدل بسیار حی ...

بنظرتون بدون کنکور میشه توی دانشگاه های ایران پزشکی خوند؟