2777
2789
عنوان

خیلی از مردهای ایرانی زن های ناتوان و بی عرضه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 10734 بازدید | 497 پست
خیلیم ربط داره اون مادرا نسل اینده رو میسازن و متاسفانه که جمعیتشونم اصلا کم نیست برای کوبیدن زنان خ ...

یکیشون اومده زیر تاپیک لاغریم کلی توهین کرده

من تاپیک جهت دفاع زن ها زدم مثلا که از حالت انزوا و منفعلی و وابستگی در بیان

دوستت دارم مثل نسبت نی به دوات گل سرخ...مثل کتاب فارسی سوم دبستانم...مثل عصر جمعه، سینما ساندویچ....مثل دور زدن معلمی که حواس اش به تقلب تو در امتحان آخر سال نیست...دوستت دارم بیشتر از مزه غلیظ قند؛بامیه؛زولبیا،نوشابه،پاستیل(همسرم)

بیشتر ببینید
یکیشون اومده زیر تاپیک لاغریم کلی توهین کردهمن تاپیک جهت دفاع زن ها زدم مثلا که از حالت انزوا و منفع ...

حقیر تر از کسایی که وقتی به در بسته تو بحث برمیخورند و به در و دیوار میزنن وجود نداره 

خیلیا چون دوست ندارن حقیقتو باور کنن و ازخواب خرگوشی دربیان 

پس به کسی که داره حقیقتو میگه میپرن تا باور و اعتقادات مصخرفی که برای تسکین درداشون دارند خراب نشه! 

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیر تر از کسایی که وقتی به در بسته تو بحث برمیخورند و به در و دیوار میزنن وجود نداره خیلیا چون دوست ...

احسنت⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

دوستت دارم مثل نسبت نی به دوات گل سرخ...مثل کتاب فارسی سوم دبستانم...مثل عصر جمعه، سینما ساندویچ....مثل دور زدن معلمی که حواس اش به تقلب تو در امتحان آخر سال نیست...دوستت دارم بیشتر از مزه غلیظ قند؛بامیه؛زولبیا،نوشابه،پاستیل(همسرم)

بیشتر ببینید

عجب🙄🙄🙄🙄🙄🙄

این مال همون کاربره؟؟؟؟؟

بیشتر ببینید
این یکی از تاپیکتی اون خانومهمشخصه از چی سوخته

واقعااااااا😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

اینقدر تو تاپیکهام گشته بود ببینه کدوم بازه بیاد خودشو خالی کنه

بیشتر ببینید
عجب🙄🙄🙄🙄🙄🙄این مال همون کاربره؟؟؟؟؟

راستش این کار خیلی زشته

ولی وقتی کسی خودش شروع میکنه پس مجوز توهین به خودشو میده

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

بنده خدا همه محدودیت هایی که همسرش براش یوحود اورده رو یکجا اومده تو تاپیک من خالی کرده

بیشتر ببینید

دقیقا زن میتونه خانه دار باشه اما راننده خوبی باشه بره گردش و مسافرت و دیدن دوستاش...

میتونه بچه هاشو بجای سرویس ببره و بیاره کلاسای مختلف بره

زن میتونه خانه دار باشه اما زندونی نه خونه نشین نه!

همه چیز فقط استقلال مالی نیست 

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
شغلتون چیه مگ کارمندی دیگ؟

بله کارمندم اما تاپیکم در مورد شاغل و خانه دار بودن نیست

بیشتر ببینید
راستش این کار خیلی زشتهولی وقتی کسی خودش شروع میکنه پس مجوز توهین به خودشو میده

دقیقا درست میگی

من اصلا بحثم چیز دیگه بود اما تعدادی شروع کردن به داد و بیداد و توهین که تو به خونه دارها توهین مردی بحث من اصلا خونه داری و شاغل بودن نیستبحث من مردهای محدود کننده ای بود که زن هاشون رو یکجا نشین و وابسته و ضعیف کردن که توان عیچ کاری رو به تنهایی ندارن...یک بانک رفتن ساده....یک دکتر رفتن....مسافرتهای کوتاه....رانندگی و خیلی کارهای دیگه و زنانشون رو محدود به کارهای روتین خونه کردن

بیشتر ببینید