2777
2789
عنوان

چجوریه ک بعضیا خودشون معمولی هستن ولی همسرشون همه چی تموم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 28 پست
ان شاء الله به وقتش میاد

توکل به خدا 🙌🏼🙏🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری خیلی احتمالش کمه 

شوهر من همه جوره خوبه فقط تپلیه که اونم بهش میاد بامزست😅 حالا شاید یکی به این قضیه به چشم یه عیب بزرگ نگاه کنه ولی من مشکلی ندارم. حتی همه جوره بی نقصم باشی باز یه عده میگن تایپ من نیس مهم اینه به دلت بشینه

اینجوری خیلی احتمالش کمه شوهر من همه جوره خوبه فقط تپلیه که اونم بهش میاد بامزست😅 حالا شاید یکی به ...

خب ببین منم همینو میگم بابد ظاهرش به دلت بشینه

ولی من مثلا مورد دارم طرف همه چیزش اوکیه ولی ظاهرش به دلم نمیشینه

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)🥲     بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...

بیشتر ببینید
بالاخره پیدا میشه که همه جوره به دلت بشینه نگران نباش😁

ایشالا😂

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)🥲     بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...

بیشتر ببینید

بلند پروازی نکن خودش پیدا میشه

یعنی اینای که اومدن همه نقص داشتن 

خیلی از آرزوهایی که ما داریم میدونیم جز محالاته ولی باز نشستیم و منتظریم 

قلب من گویی در آنسوی زمان جاری ست...

من دیدم دخترایی که خیلی قیافه معمولی دارند اما بخاطر اخلاق خوب ومودب بودن و ثروتمندبودن خانوادش یه پسر بسیار جذاب وخوشتیپ گرفتتشون

معمولا اون مردایی که خیلی جذاب هستن به دنبال دخترای صرفا زیبانمیرن چون خودشون این موهبت رو دارن روی چیزهای دیگه تمرکز میکنن مثل اخلاق وثروت خانواده وخانواده داربودن دختر

من شوهرم همچی تموم بود از نظرم. هم قیافه هم اخلاق. فقط مشکل مالی داشتیم. بیشتر مشکلات مالی‌مون حل شد الان مشکل اخلاقی پیدا کردم باهاش. اخلاقش یهویی تغییر کرد و خیلی اذیتم میکنه. قیافشم تغییر کرد خیلی زشت شده. دیگه دوست ندارمش تو فکر جداییم

خدایاشکرت❤️

من شوهرم همچی تموم بود از نظرم. هم قیافه هم اخلاق. فقط مشکل مالی داشتیم. بیشتر مشکلات مالی‌مون حل شد ...

متاسفم واقعا🥲امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه

بیشتر ببینید