2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همسرم دیوانه میشه خیلی رو این موارد حساسه خیلیی

منم همسرم همینطوره

یه مورد مشابه پیش اومد برام بهش گفتم البته طرف غریبه بود 

یه جایی رفته بودن شماره ام رو فرم بود طرف داشت کارمو انجام میداد از رو فرم برداشتع بود یه مدت زنگ زد 

یه روز زنگ زد چن بار من وقتی فهمیدم کیه جواب ندادم بعد یه روز کامل استرس کشیدم ک الان پیش شوهرمم زنگ بزنه چی جواب ندم شک میکنه جواب بدم صداش میادو..

خلاصه دل و زدم به دریا و گفتم شماره طرفو گرف انقدر زنگ زد باهاش قرار گذاشت البته نگف کیه گف یه دوس قدیمی ام بیا ببینمت خلاصه خداروشک طرفم نیومد احتمالا قهمیده بود 

تا دو هفته بیخیال نمیشد شوهرم

ولی من خودم راحت شدم از اون استرسه 

الان ۳ روزه جواب نمیدم

بیشتر از سه روز میخواد

شده باشه تا یماه تحمل کن

خطی ک پیام میده رو خاموش کن دیگ استفاده نکن یه خط جدید استفاده کن و ابدا نزار خط جدیدت رو پیدا کنه

پیام هایی ک میفرسته پاک نکن خدایی ناکرده بعدا چیزی شد مدرک داشته باشی ک کرم از اونه

اگ با همه این تفاسیر هنوز پیام میداد دیگ ب همسرت بگو

نیازم به فریاد است اما؛ ترجیهم به سکوت....!

اگه به خودتون اعتماد دارید از حرف زدن با همسر نترسید

بذارید همیشه و اولین نفر از خودتون بشنوه نه کسی دیگه

بهش بگید می خواستم با بلاک تموم بشه و حرمت ها حفظ بشه ولی مثل اینکه فایده نداره

به همسرتون بگید اول قطع رابطه بعد هم همسرتون حلش کنه

بگید وگرنه مجبورم برم ازش شکایت کنم چون آرامش خودم و شوهرم و تو راهیم برام از همه چیز مهمتره.

درسته مرد غیرت داره ولی طرز صحبت خانوم و شنیدن اون موضوع از دهن خودخانوم خیلی تاثیرش بیشتره

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
بااجازه استاتر قرائت سوره یس به نیت سلامتی وتعجیل درظهور امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاال ...

من یه سوره یاسین می خونم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
اصلا اشتباه کردی تا الان جوابشو دادی نمیدونم این کارت چه دلیلی داشته

من فقط یکی دوبار گفتم مزاحم نشوید جواب خاصی ندادم چت هم نکردم حتی و بلاک کردم الانم چکد روزه جواب نمیدم کلا 

خانومایی که میگید نگو به این هم توجه کنید اگه طرف مرد مریضی باشه 

بخواد تلافی کنه طوری برنامه بچینه خانوم مقصر جلوه بده

بعد این خانوم چطور خودشو به همسرش ثابت کنه

درسته بحث اعتماد جداست

ولی همسرش نمیگه تو چرا همون اول همه چیز و به من نگفتی چرا گذاشتی اینقدر کش دادی و تا به ..... برسه

ایشون باید باتوجه به شناختش از همسرش بهترین کار و انجام بده.

باز هم خوب فکر کنید همه چیز و بسنجید بعد تصمیم بگیرید

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

ببین من تجربه اینجوری داشتم با آقایون که مشورت کردم گفتند با چنین مردهایی اگر بخوای مدارا کنی و بی سروصدا تموم کنی این برداشت رو می کنند که با دست پس می زنی با پایش می کشی. برای اینکه بتمرگن سر جاشون باید رسواشون کنی . به شوهرت نه، اما به پدرت یا مردی از مردهای فامیلت بگو جریانو مردونه حل کنند. باید بفهمه تو تو خودت نمی ریزی و به دیگران میگی