2777
2789

شوهرم به هر دری میکوبه تهش بی پولی و نداری سراغمون رو میگیره

چیکار کنیم تو این یه سال کلی بدهی بالا آورده که اگه مبلغشو بگو باورتون نمیشه😭😭😭

دارم دق میکنیم دوتایی

رفتارمون با بچه هامون عوض شده پرخاشگر و افسرده و بی حوصله

ده دقیقه پیش تا چشامو باز کردم زدم زیر گریه

من دردمو به کی بگم چرا همچین میشه خداااااااااا😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای بابا خدا بهتون کمک کنه گلم میفهمم چی پیگی بدهکاری خیلی سخته مخصوصا با وجود بچه من و شوهرمم خیلی بدهکاریم بخدا شوهرم دیگه از کار زیاد و مزد کم خسته شده بدهیه ما واسه خیلی ها پول خورده ولی واسه ما کابوسه ....😔

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
بچه نیار دیدی ک رزقشو نیاورد بدترم شد نمیشه بری سرکار ؟

واااا یعنی چی خواهر

اون زمان که به دنیا اومدن که اینطوری نبودیم

یه میلیارد بدهی رو چطور صاف کنههههه همشم سر بدشانسی و روزگار نامرد دامنمونو گرفت

به قران تو این دوره زمونه خوب باشی خوردنت😭😭

عزیزم منم توسال او ازدواجم همینطور شدم همسرتو تشویق به تلاش کن ومدیریت کنید خدا بزرگه

من حرزامام جواد برا همسرم گرفتم کم کم بدهی هامون کم وکمتر شد

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
واااا یعنی چی خواهراون زمان که به دنیا اومدن که اینطوری نبودیمیه میلیارد بدهی رو چطور صاف کنههههه هم ...

ببین گلم با حرص و گریه هیچ مشکلی حل نمیشه چون راهش و رفتم بخدا بدهیه ما یک دهم این مبلغه رسما نابود شدیم دیگه شما واقعا سخته

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عزیزم منم توسال او ازدواجم همینطور شدم همسرتو تشویق به تلاش کن ومدیریت کنید خدا بزرگهمن حرزامام جواد ...

کم نمیشه که

فقط به هر دری میزنه بیشتر و بیشتر میشه به خدااااااا

دیگه جونی بزامون نمونده تو اوج جوونی همیشه مدام مریض هستیم دلم دیگه به هیچی خوش نیست

ببین گلم با حرص و گریه هیچ مشکلی حل نمیشه چون راهش و رفتم بخدا بدهیه ما یک دهم این مبلغه رسما نابود ...

صد تومن بدهی که با یه وام کوچولو حل میشه آبجی

ما دیگه وامی نمونده نگرفته باشیم زیر فشار له شدیم دیگه😭😭😭