2777
2789

من از ۲۰۲۰یا۲۰۲۱روبلاکس دارم بشدت زحمت کشیدم و بخدا دارم گریه میکنم 😭💔 امشب روبلاکسم حذف کردم دوباره روبلاکس ریختم بعد هی رمزم میزدم نمیاورد رمزم خیلی اسونه و حفظم از بس زدم نیاورد 😭💔 گریه کردم بعد زدم ایمیل تا به ایمیلم بیاد رفتم دیدم روبلاکس پیام داده که رمزتون رو یکی تغییر داده شاید خودتون نباشید یه گزینه داده بود زدم دوباره رمزم عوض کردم خیلی روبلاکس هوای روبلاکسرارو داره اگه روبلاکس نبود چجوری رمزم درست میکردم منه خنگ نمیدونستم هک شدم رفتم دیدم صفحه سفید شده مشکی و یکی همچیزم عوض کرده و خودشو فالو کرده و حتی روباهم عوض کرده بعد عجیب اینجاس رمزمو بلد بوده که عوض کرده میترسم گوشیم هک کرده باشه واقعا چجوری اینجوری شد میترسم کمکم کنین اگه هنوز تو اکانتم باشه چی 😭💔 

گزارش نزن گناه دارم بخدا دارم گریه میکنم چطور میتونی ظالم 💔💔😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما اکثرا اکانت تلگرام و اینستا داریم

روبلاکس نداریم

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

حتی نمیدونم چیه

یه بازی روبلاکس ایدی میزنی و رمز وارد میشی ایمیلت میزنی و بازی میکنی و من هک شدم و رمزم عوض کرده یکی و بعد تو ایمیلم پیام داده روبلاکس که یکی رمزم عوض کرده 😭💔

روبلاکس چیه

یه بازی روبلاکس ایدی میزنی و رمز وارد میشی ایمیلت میزنی و بازی میکنی و من هک شدم و رمزم عوض کرده یکی و بعد تو ایمیلم پیام داده روبلاکس که یکی رمزم عوض کرده 😭💔