2777
2789
عنوان

یه ساله پشت همدیگه بدبختی و ورشکستگی خسته شدم بچه ها😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 34 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد تومن بدهی که با یه وام کوچولو حل میشه آبجیما دیگه وامی نمونده نگرفته باشیم زیر فشار له شدیم دیگه� ...

نمیدونم حرفی ک میزنم و چقدر قبول داری ولی شرطش اینه از ته دلت قبول داشته باشی و اعتماد کنی

سوره واقعه رو هرررر شب موقع خواب بخوون فقط یک هفته دیگه اگه حتی شده یه کوچولو نتیجه ندیدی بیا بهم بگو

اگ ایمانت قویه به این ذکر ها و دلت گرم شد بگو چندتا ذکر هست باید پیدا کنم اونا هم عالی هستن خودم ب شخصه نتیجه دیدم

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

سلام عزیزم بله شرایط خیلی بدیه 

الان کسب و کار خوابیدن

میتونی کار آنلاین انجام بدی؟

تو خونه و با گوشی بدون اینکه سرایه بیاری

ولی باید تلاش و فعالیت کنی و جا نزنی اولش سخته تا تو ریل بیفتی ولی بعد یه مدت عاشقش میشی

اگه خواستی امضا رو بخون و شماره تماس برام بزار ، تایمهای خالی فردا و پس فردا رو هم بگو باهات تماس میگیریم

و کار رو بهت معرفی میکنیم حدود بیست دقیقه زمان میبره

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید