2777
2789
عنوان

یه ساله پشت همدیگه بدبختی و ورشکستگی خسته شدم بچه ها😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 34 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد تومن بدهی که با یه وام کوچولو حل میشه آبجیما دیگه وامی نمونده نگرفته باشیم زیر فشار له شدیم دیگه� ...

ای بابا خواهر وام کجا بود بخدا باورت میشه راه وامم برامون بستس نمیتونییم وام بگیریم به هر دری میزنیم وام بگیریم نمیشه حتی وامم واسه پولداراست باور کن 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ای بابا خواهر وام کجا بود بخدا باورت میشه راه وامم برامون بستس نمیتونییم وام بگیریم به هر دری میزنیم ...

خدا کمکتون کنه

تو تمام عمرم اینقدر تحت فشار و استرس نبودم ولقعا دیکه دارم جون میدم

بعد هر سختی گشایشی نگران نباش 

شوهر منم  ۱۷ تومن حقوق میگیره  ۳۲ تومن قسط میده 

فقط برای شب میاد خونه صب دوباره میزنه بیرون 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

خدا کمکتون کنهتو تمام عمرم اینقدر تحت فشار و استرس نبودم ولقعا دیکه دارم جون میدم

فداتشم گلم انشاالله خدا به شماهم کمک کنه عزیزم 

اسی ماکه کسی را نداریم بهمون کمک کنه شما هم ندارید پدر و مادراتون ؟

گشایش نیست یقینا نیستچرا یه ساله داره اوضاع بد و بدتر میشه دلم خونه😭😭

اینجا ایرانه دیگ  باید با این حرفا به خودمون دلگرمی بدیم 

انشالله مشکلت حل میشه نا امید نباش 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

فداتشم گلم انشاالله خدا به شماهم کمک کنه عزیزم اسی ماکه کسی را نداریم بهمون کمک کنه شما هم ندارید پد ...

نه نمیتونن

همینو بهت بگم ما از عرش افتادیم کف زمین

اوضاع مالی شوهرم خیلی خوب بود ولی الان یه ساله بدبیاری پشت بدبیاری.دیگه الان برا مخارج روزمره دچار مشکلیم

دیگه هیچی واسمون نمونده هیییییچی

نه نمیتوننهمینو بهت بگم ما از عرش افتادیم کف زمیناوضاع مالی شوهرم خیلی خوب بود ولی الان یه ساله بدبی ...

ای بابا اسی جان چقدر سخت که تو ناز و نعمت باشی یهویی همه ی اون نعمت ها ازت گرفته بشه 

سلام عزیزم خوبی؟

اول صبحی تایپیک شما رو‌دیدم دوست داشتم یه صحبتی با هم بکنیم

اول اینکه دعا میکنم هر چی زودتر از گرفتاری ها رها بشیید و برسید به هر چیزی که آرزوشو‌ دارید

تو تایپیکتون خوندم که یک‌میلیارد بدهی دارید 

بعد از اون ور چند روز قبل تایپیک‌زدید که ماشین شوهرتون خش افتاده و‌تارا طوسی رنگه

خب با فروش ماشینش بدهی تون رو‌بدید دیگه 

یا اینکه گفتید میخواید فرش بخرید و نظر خواستید 

یه کم برام عجیب بود 

ما سال ۹۸خونه امونو فروختیم به امید ساخت و ساز و سود ،افتادیم تو یه چاهی که هرر کاری میکنیم نجات نداریم 

خودم شاغلم حفوقمم بد نیست حدود دو سه میلیاردی ضرر کردیم که باید الان جورش کنیم که بسه واحد ها رو سند کرد و تکمیل کرد 

من شش ساله یه آب خوش از گلوم پایین نرفته یه دست لباس با دلخوشی  نخریدم  ،ماشین نداریم با اینکه شاغلم و سابقه ام‌بالاس همش فکر و ذکرم تموم کردن این ماجراس ،نمیتونم از زندگی لذت ببرم همیشه ذهنم درگیره 

به نظر شما من افراطی خودمو درگیر کردم؟