2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده داغونم

76 بازدید | 7 پست

این حس بلاتکلیفی قبل از طلاق دیونم کرده خیلی تنهام خیلی وابستگی بی حدی بهش داشتم منو مریض خودش کرده توی بیداری کم عذاب میکشم توی خوابمم نمیزاره یه خواب راحت داشته باشم‌ همش توی خوابم میاد که با یکی رابطه داره مدتهاس این خواب رو میبینم الان بلند شدم با این خواب بعدشم ضجه زدم از خدا خواستم کمکم کنه یعنی میشه فراموشش کنم خیلی سخته نصیب هیچ کس نشه بعد از ۲۴ سال دلبستگی برام دعا کنید چقدر به خودکشی فکر میکنم که تا ابد یه عذاب وجدان بزارم روی دلش از کاری که باهام کرد ولی باز دلم برای بی کسی پسرم میسوزه چون اونم به من خیلی وابستس

چرا خودکشی خواهر؟؟ کسی که زنده تون براش مهم نیست خودتونو بکشید که از خداشم هست بدون دردسره طلاق و مهریه و......

پس سعی کنین بعد از اون جوری زندگی کنین که آرزو کنه کاش هیچوقت خیانت نمیکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا خودکشی خواهر؟؟ کسی که زنده تون براش مهم نیست خودتونو بکشید که از خداشم هست بدون دردسره طلاق و مه ...

اینقدر،وابستم کرده که تا سر کوچه هم تنهایی میترسم برم بس که همه جا بوده باهام مگر خدا کمکم کنه وگرنه خیلی سخته که فراموش کنی 

خانوادت ؟ شهر غریبی یعنی

اره شهر غریبم هیچکی رو ندارم حتی نزاشته یه دوست داشته باشم برای خودم با هر کسی دوستی کردم یه چیزی دراومد از داخلش البته از خودشم میترسیدم چون یه بار سرم اورد که با دوستم بهم خیانت کرد ولی  الان نیاز دارم به یکی که حرفهامو بشنوه