2777
2789
عنوان

شده دو روز بدون نت باشین

125 بازدید | 26 پست

اصلا هیچ فضای مجازی رو چک نکنین و تو خونه باشین

میخوام این چالش رو انجام بدم برای منی که همیشه نتم روشنه خیلی سخته.راه حل بدین که اصلا نتم رو روشن نکنم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

نه هیچ وقت

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زن‌ها همیشه می‌ترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زن‌ها همیشه می‌ترسند اما زن‌ها ترسو نیستند. با تمام این ترس‌ها، مویشان را کوتاه می‌کنند، زیبا آرایش می‌کنند، بلند می‌خندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک می‌کنند.»🤍زن‌های غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین می‌کند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم می‌کند.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست می‌آوردیم و با آنها می‌زیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق می‌رفتیم.» 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من باردار که بودم گفتنبرای رشد مغز جنین بده من 3 ماه کامل گوشیم روی هواپیما بود هیچ اتفاقی هم نیفتاد واقعا زندگی ارومی داشتم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

3 روز نتم رو خاموش کرده بودم . هرچیو بخواهی شدنیه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

وای تازه عروسی کرده بودم اصلا من نمی گرفتم😂همش ذوق کارای خونه رو داشتم شاید هفته ای یه ساعت اونم میرفتم چند تا بازی دانلود میکردم ولی الان 24 ساعت نتم‌ روشنه 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

من تو‌ اوج اعتیاد شدید به گوشی و اینترنت گوشیم سوخت و حدود ۴ ماه بدون گوشی بودم .

داشتم دیوونه میشدم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
وای خیلی دوس دارم ۲۴ ساعت فقط اما نمیتونم

نمیدونی چقد سختمه.صبحا تا چشمامو باز میکنم نتم روشن میکنم. همه جارو چک میکنم بعد پا میشم چای میزارم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من باردار که بودم گفتنبرای رشد مغز جنین بده من 3 ماه کامل گوشیم روی هواپیما بود هیچ اتفاقی هم نیفتاد ...

بچه خب واقعا مهمه.منظورم تو شرایط عادی

3 روز نتم رو خاموش کرده بودم . هرچیو بخواهی شدنیه

با چی سرگرم میشدی