یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برای اولین بار خوندمش. ۷ ساعت وقت برد ۱ ساعت هم مرور ۱ ساعت و نیم نمونهسوالای ۹۸ به بعد. کلا ۹ ساعت و نیم
بعد تو کلی وقت هنوز داری بشین بخون
من دختر بهارم.. به سرسبزی و پرشوری بهار تو دل اردیبهشت...🥰ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂..دیدی بعضی وقتا دلت از همهجا میگیره، از عالم و آدم شاکی هستی ، یقهی همه رو میگیری. یه لحظه همونجا وایسا. به هیچی فکر نکن. چشاتو ببند. فقط اینارو تصور کن. مگه تو چند سالته؟؟ گیریم ۵۰ سالتم باشه. میدونی چقد روزای دیگه پیش روته؟؟ چقد صبح پیش روته که منتظرن تو با عشق و شور شروعشون کنی؟؟چقد بهار مونده که از ثری تا ثریاش ، ذرهها و گل و درختای پر تلاطمش بهت یادآوری کنن که میتونی مثل اونا قلب سخت زمین رو بشکافی و رشد کنی🌱😍سبز شوی زیبا شوی.تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )