2777
2789

از موقعی که سنگ کلیه گرفته وعمل کرد مدام فکر میکنه هیچ خرف نمیزنه تو خونه فقط فکر میکنه به یکی گفته فکر مردن میکنم ترس دارم پدرم ۵۸ سالشه رنگش زرد میشه میگه دست خودم نیست میگه توی سرم حالت تهوع میگیرم سرم یه جوریه همش همینو میگه من هیچ کس رو ندارم جز پدرم این اینجوری میشه دنیا روسرم خراب میشه خیلی هم از بیماری میترسه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم میتونی بری دستشو بگیری ببوسی و ازش تشکر کنی و بهش بگی چقدر خوشحالی که کنارته و چقدر بهش ن ...

همین کارو میکنم ولی اون روحیه نداره اصلا فقط نگا به دیوار میکنه

اگر الان از نظر جسمی سالم هستند، به روانشناس مراجعه کنند. شاید افسردگی یا یک جور وسواس فکری باشه.

قبلا رفته براش دارو نوشته مرتب نمیخوره میگه خواب اورهستن

همین کارو میکنم ولی اون روحیه نداره اصلا فقط نگا به دیوار میکنه

اگه ممکنه از یه دکتری مشاوری حتما کمک بگیرین 

عمه ایی عمویی دوست نزدیکی نداره که دورش یکم شلوغ شه

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

قبلا رفته براش دارو نوشته مرتب نمیخوره میگه خواب اورهستن

پس تشویقشون کنید به پیاده روی روزانه. خودتون همراهشون برید تا خسته کننده نشه. خیلی روحیه شون را بهتر می کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیزم همسر منم دقیقا اینجوری شده 

از ترس و اضطرابه 

برای همسر منم رنگش زرد شده 

من فقط باهاش دردل میکنم از روزهای خوب گذشته آینده حرف میزنم بهش میگم کنارتم نگران نباش 

دکتر هم بردم دارو‌نمیخوره فقط خواب آور میخوره