2777
2789

شوهرم شروع کرد راجب مامانم حرفای ... زدن کلی حرف زد که مادرت ج ن د س منم گفتم خفه شو خط قرمزم مادرمه با دنیا عوضش نمیکنم تو گوز کدوم... که راجب مادرم گوه میخوری و کلی فحش دادیم اخرش گفت باید قبول کنی که مادرت فلانه گفتم تو الان همه چیو خراب کردی راحت شدی تموم شد همه چی میگه تو چندماه پیش تو دعوا به مادرم توهین کردی الان چرا بهت برمیخوره

درصورتی که من گفتم مادرت ۴۰ سالشه عقل نداره توهم مثل مادرتی 

شوهرم چندروز پیش گفت بابات زن جن .... الانم باز تکرار کرد میگه چون به مامانم توهین کردی منم قهر کردم گفت برو با مادرت خوش باش سر هیچ و پوچ منو ول کردی از نظر اون هیچ و پوچه من خیلی دلم شکست که انقدر راحت رو خط قرمزم پا‌میزاره و انتظار داره از مادر دفاع نکنم درصورتی که همه چیزم مادرمه اگه مادرم نبود من الان زنده نبودم اما اون احمق نمی‌فهمه خیلی بد خودشو از چشم انداخت ازش متنفر شدم یه لحظه 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادر خودش جن دساگ نبود بچش انقد لقمه حر‌و م نمیشد

یه داستانی شد یکی گفت خطاب به من مادرت تربیتت نکرده 

شوهر حیونم گفت اره وقت تربیت نداشته بنده خدا 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بیشتر ببینید

اشتباه تون اینه که توی دعوا بحث رو به توهین به خانواده هاتون کشیدین هردوتون مقصرین شوهرتون بیشتر 

توهین به مادرتون و شما توهین به شرف خودشه واقعا که

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

به نظرم وقتی حرمت ها از بین میره، درِ اون زندگی رو باید گِل گرفت.

اره شوهرم خیلی عقده ایه عقده حرف چندماه پیش هنوز تو دلش بود تا زهر خودشو ریخت

بیشتر ببینید

مادرش چهل سالشه؟ یعنی پسرش که شوهرت باشه چند سالشه؟؟ بعد تو چند سالته؟؟؟

اینم طرز حرف زدنتون در مورد مادراتونه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

تو دعواهاتون خانواده رو نکشید وسط حتی اینکه بگی تو پدرت رفتی یا به مادرت رفتی 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
اشتباه تون اینه که توی دعوا بحث رو به توهین به خانواده هاتون کشیدین هردوتون مقصرین شوهرتون بیشتر توه ...

شوهرم همیشه اول به مادرم توهین میکرد فحشای مادر میداد منم یبار بهش گفتم مادرت عقل نداره توهم به اون رفتی چندماهه عقده اون حرفمو داره بعد انتظار  داره توهین میکنه من تایید کنم و دفاع نکنم 

بیشتر ببینید