2777
2789
عنوان

شوهرم به مادرم توهین کرد میگه چرا قبول نمیکنی که

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 49 پست
۴۳ سالشه

تو و شوهرت چند سالتونه؟ بیست سالتونه شده؟ میدونی ازدواج فقط جفت گیری و دوستت دارم بار هم کردن نیست؟ 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
شوهرم همیشه اول به مادرم توهین میکرد فحشای مادر میداد منم یبار بهش گفتم مادرت عقل نداره توهم به اون ...

شوهرت بددهنه پس 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو جنگ و دعوا حاضر نیستید یک کدومتون کوتاه بیایین و کشش ندید ..حرمتا شکسته میشه ...ازهم دلخور میشید ...حتی اگر به مادرتون هم فحش میداد بنظرم نباید جوابشو میدادید چونکه الان تو حالت عصبانیت بوده وقتی اروم میشد بهش میگفتید دلتونو شکونده چونکه شما هرچقدر از خودتون دفاع کنید اگر ۱۰۰۰بار هم حق شما باشه اون غرورش دیگه اجازه نمیده کوتاه بیاد بعضی از مردا اینجورین دیگه

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

دیگه برنگرد بهش کسی ک اینجور کرده لیاقت نداره برو حتی شده کنار جاده چادر حلال احمر ای بزن روزي ی نص ...

من خیلی بهش وابستم وگرنه خانوادم از خداشونه برگردم چون ذات کثیفش برا همه اشکار شده از نظر مالی هیچ وابستگی بهش ندارم نمیتونم احساسات لعنتی رو کنترل کنم

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بیشتر ببینید
وقتی تو جنگ و دعوا حاضر نیستید یک کدومتون کوتاه بیایین و کشش ندید ..حرمتا شکسته میشه ...ازهم دلخور م ...

اخه دعوا نبود خیلی عادی داشتیم حرف میزدیم یهو گفت مادرت وقت تربیت نداشته درگیر کارای دیگه بوده گفتم خفه شو دهنتو ببند شروع کرد توهین قبلش کلا عصبی بود رومن خالی کرد

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بیشتر ببینید
شوهرت بددهنه پس

بد دهن باشه این بی شعوری و بی ناموسیه که به مادر کسی توهین کنی 

بیشتر ببینید
حرف شوهرش خیلیی بد بوده

حرف خانومشم بد بوده ، الان مسئله انتخاب بین بد و بدتر نیست ، مسئله اینه که حرمت شکنی کردن 

یک قطره شراب بخوری گناهه  یه جام بخوری ام گناهه

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

تو و شوهرت چند سالتونه؟ بیست سالتونه شده؟ میدونی ازدواج فقط جفت گیری و دوستت دارم بار هم کردن نیست؟

۱۹.۲۳ 

یه اشتباه کردم دوساله میخوایم جدا بشیم نمیشه البته مطمئنم تا اخر همین امسال جدا میشیم چون رابطه کلا نفسای اخرشه

بیشتر ببینید
بد دهن باشه این بی شعوری و بی ناموسیه که به مادر کسی توهین کنی

عزیزم چند وقته ازدواج کردین ؟

متاسفانه حرمت بینتون شکسته شده  سخت بتونین باهم کنار بیاین

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

حرف خانومشم بد بوده ، الان مسئله انتخاب بین بد و بدتر نیست ، مسئله اینه که حرمت شکنی کردن یک قطره شر ...

اخه شوهرم یه گندی زد که من عصبی شدم اینو گفتم کار شوهرم خیلی بد بود وگرنه من هیچوقت به خانواده توهین نمیکنم 

بیشتر ببینید
عزیزم چند وقته ازدواج کردین ؟متاسفانه حرمت بینتون شکسته شده سخت بتونین باهم کنار بیاین

۳ سال و نیم 

اره همش دعوا و توهینه خیلی سعی میکنم کنترلش کنم ولی عصبی میشه فقط توهین و بحث هرچقدر میخوام بحث نکنم تحریکم میکنه به دعوا 

بیشتر ببینید
۱۹.۲۳ یه اشتباه کردم دوساله میخوایم جدا بشیم نمیشه البته مطمئنم تا اخر همین امسال جدا میشیم چون رابط ...

متاسفم که اینو میگم ولی این به نفع هردوتونه چون واقعا سن ازدواجتون نبوده

۱۹.۲۳ یه اشتباه کردم دوساله میخوایم جدا بشیم نمیشه البته مطمئنم تا اخر همین امسال جدا میشیم چون رابط ...

عزیز دل دختر خوب این رابطه نفسهای آخرشه. ولی فکر میکنی تو رابطه ی دیگه و آینده ات به مردی بگی مادرت عقل نداره اون رابطه نفسهای آخرش نمیشه پا برجا میمونه؟  

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
من خیلی بهش وابستم وگرنه خانوادم از خداشونه برگردم چون ذات کثیفش برا همه اشکار شده از نظر مالی هیچ و ...

نگاه بشین خوبی و بدی هاش مقایسه کن کدوم بیشتره بدی هاش در ازای خوبی هاش می ارزه؟ 

یکی از دوستام شوهرش مثل شوهرت بود ازش طلاق گرفت الان تا اسم شوهرش میاد از بس دوسش داره چشاش پر آب میشه ولی میگه پشیمون نیستم از طلاقم چون داشتم اونجا کرور کرور میشکستم