2777
2789
عنوان

شوهرم به مادرم توهین کرد میگه چرا قبول نمیکنی که

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 49 پست
عزیز دل دختر خوب این رابطه نفسهای آخرشه. ولی فکر میکنی تو رابطه ی دیگه و آینده ات به مردی بگی مادرت ...

گفتم که من همیشه تمام سعی خودمو کردم به خانواده کسی توهین نکنم 

بحث قبلی بحث شدیدی بود که من این حرفو زدم هرچند قبلش کلی به مادرم توهین کرده بود همیشه میکنه و همیشه بخشیدمش 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بیشتر ببینید
نگاه بشین خوبی و بدی هاش مقایسه کن کدوم بیشتره بدی هاش در ازای خوبی هاش می ارزه؟ یکی از دوستام شوهرش ...

خب من اون ادمو با تمام خوبی و بدی هاش دوست دارم نمیخوام به سود یا ضررم نگاه کنم اما دیگه از اینکه هر شب گریه و عذاب و دل شکستگی باشه خسته شدم 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من اون ادمو با تمام خوبی و بدی هاش دوست دارم نمیخوام به سود یا ضررم نگاه کنم اما دیگه از اینکه هر ...

اونم دوستت  داره ؟ 

یا ی طرفس برو قهری بهش محل نده اومده ببینتت بی محلیش کن ببین باز میاد واقعا مهمهی یا میگه ولش کن خودش رفته خودشم خواست بیاد؟

اخه شوهرم یه گندی زد که من عصبی شدم اینو گفتم کار شوهرم خیلی بد بود وگرنه من هیچوقت به خانواده توهین ...

باید عذرخواهی میکردی عزیزم یک تایم خاص باید بذاری درموردش صحبت کنی 

کلمات همینقدر میتونن رو آدما تاثیر بد بذارن 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪