2777
2789
یچیزی بگم؟الان میشه من چیزایی شما نوشتیو کپی کنم بهش بفرسم بگم ی خانوم مشاور اینارو بهم گفت

به نظرم اینو بگی قطعا انکار می‌کنه و میگه نه عزیزم اصلا اینجوری نیست و فلان 🙂قبلا چون باهاش حرف زدی راجب سردیش درسته؟

یچیزی بگم؟الان میشه من چیزایی شما نوشتیو کپی کنم بهش بفرسم بگم ی خانوم مشاور اینارو بهم گفت

دوست داری بفرست عزیزم ولی بهت توصیه میکنم نگی بهش و هواست و جمع کنی ببینی سوتی میده یا نه وقتی بهش بگی  شک داری به این داستان   اونم دیگه هواسش و جمع میکنه که اگه خدایی نکرده چیزی بود تو نفهمی 

😔              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قربونتتتاوایل آره چون ی سری اتفاقات هم بینمون افتاده بود خیلیی چیزا مثل اعتماد و... بینمون خراب شده ...

عزیزم هدفش ک گفته فعلا آشنایی تا ببینیم خدا بعدها چی میخاد 

ولی من گفتم هدفم از آشنایی برا ازدواجه ینی اگ آدم مناسبی باشی هدفم اینه ولی اون میگ فعلا ب ازدواج فکر نمیکنم شرایطشو ندارم نمیدونم ماشین ندارم خونه نیس حقوقم کمه

الان بنظرت برم بهش بگم ک چرا پشت گوشی سردی؟ولی حضوری گرم؟ 

خب خودت در کل مشکلی نداری با بقیه چیزاش درسته؟ظاهر و بقیه اخلاقاش؟خودت موقعیتت چطوره؟

ن اصلا چهرش هیکلش شغلش اینا ب دلم نشسته 

خودمم ۲۲ سالمه فعلا تا یکی دوساا دارم درس میخونم 

میگم اطدواج نکنم حالا بعد ۲ سال

به نظرم اینو بگی قطعا انکار می‌کنه و میگه نه عزیزم اصلا اینجوری نیست و فلان 🙂قبلا چون باهاش حرف زدی ...

بخدا اونقدر فکرم درگیره نمیدونم حرف زدم راجب اینکه چرا پشت گوشی اینجوری یا ن 

اصلا یادم نمیاد

عزیزم هدفش ک گفته فعلا آشنایی تا ببینیم خدا بعدها چی میخاد ولی من گفتم هدفم از آشنایی برا ازدواجه ین ...

خب عزیزدلم این کاملا واضح گفته که قصدش جدی نیست فعلا

چه مدته باهمین؟

نه نگو چون فک نکنم اصن جواب درستی هم بهت بده و فقط انکار کنه تهش

بخدا اونقدر فکرم درگیره نمیدونم حرف زدم راجب اینکه چرا پشت گوشی اینجوری یا ن اصلا یادم نمیاد

خب ی بار خیلیی غیر مستقیم بهش بگو خوشحال میشم مثلا فلان تایم بهم پیام بدی یا مثلا خودت وسط روز یا طول روز که مدرسس بهش خسته نباشی بگو که گداری ببین رفتارش تغییر می‌کنه اونم انجام میده برات؟

باشه گلم پس نمیفرسم ولی خب چیکار کنم؟تموم کنم؟؟

عزیزم چند وقته میشناسیش 

چند بار بیرون رفتین 

کار مشکوکی نمیکنه مثلا وقتی باهم هستین گوشیش و درنیاره  دستت نده   جاهایی ببرت که کسی نبینه  بخواین بیرون برین بگی فلان کافه بگه نه اونجا فلانه 

😔              

خب ی بار خیلیی غیر مستقیم بهش بگو خوشحال میشم مثلا فلان تایم بهم پیام بدی یا مثلا خودت وسط روز یا طو ...

یچیزایی خیلی مشکوکه مثلا میگم اسم مامانت چیه نمیگ اسم آبجیت چیه نمیگه

و تو این ۲ ماه نگفته 

عزیزم چند وقته میشناسیش چند بار بیرون رفتین کار مشکوکی نمیکنه مثلا وقتی باهم هستین گوشیش و درنیاره ...

۲ ماهه 

بیرون بودیم ن زیاد تو گوشی نبود 

کافه هم خودش گفت بریم اصلا من نگفتم 

۲ ماهه باهمیم

خب دیگه تقریبا تایم خوبیه که دیگه بفهمی میخواین ادامه پیدا کنه و مناسب هم هستین یا نه

چند بار باهم بیرون رفتین و حضوری ملاقات داشتین؟خانوادش از حضورت خبر دارن؟