2777
2789
عنوان

فامیلای ما همه بدرد نخورن🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 48 پست
مرسی عزیزم.همچنین.انشالله تنتون سالم وسلامت باشه. دیگه کاری نمیشه کرد.چاره ای جز سازگاری نیست

بله اما خیلی دلگیره خونه هیچکی رو نداریم که بریم فقط خونه مادربزرگمه که اونجام خوش نمیگذره

یه سری چیزا هست بخام بگم طومار میشه 

فقط خدا میدونه چقد تنهاییم بازم توکل بر خودش

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله اما خیلی دلگیره خونه هیچکی رو نداریم که بریم فقط خونه مادربزرگمه که اونجام خوش نمیگذرهیه سری چیز ...

میدونم.واقعا درکت میکنم.ماهم این شرایط رو داریم.اما دیگه ما کوتاه اومدیم.آدم به دردنخور رو باید انداخت بیرون...

میدونم.واقعا درکت میکنم.ماهم این شرایط رو داریم.اما دیگه ما کوتاه اومدیم.آدم به دردنخور رو باید اندا ...

دقیقا به ظاهر کلی کس و کار داریم 

اما از درون کسی خبر نداره که چی میگذره بهمون

ما فامیل رد کردیم رسیدیم به خواهر برادرا

هیچ کس بدرد آدم نمیخوره الا خدای خودش

همه آدما تا وقتی خوبن که بهشون سود برسونی 

پس بهتره به هیچ کسی خوش خدمتی نکنیم و خودمون نکشیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
بیشتر ببینید
ما فامیل رد کردیم رسیدیم به خواهر برادراهیچ کس بدرد آدم نمیخوره الا خدای خودشهمه آدما تا وقتی خوبن ک ...

حقققققق

آره واقعا اما خیلی دلگیره این موضوع مردم ما اینجوری نبودن 

یهو همه تنها شدیم

حققققققآره واقعا اما خیلی دلگیره این موضوع مردم ما اینجوری نبودن یهو همه تنها شدیم

تنهایی بهتره من لذت میبرم فکرش که‌میکنم چجوری اذیت شدم و بهشون سرویس دادم حالم از خودم بهم میخوره

خودت قوی کن 

قرآن بخون کتاب بخون

آدمای سمی به چه دردت میخورن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
بیشتر ببینید
تنهایی بهتره من لذت میبرم فکرش که‌میکنم چجوری اذیت شدم و بهشون سرویس دادم حالم از خودم بهم میخورهخود ...

خودم میتونم بدون اونا هم باشم و خیلیم راحتم

مادرم تنهاست دلم میخاست حداقل خواهراش خوب بودن باهم 

اما خواهراش هم باهم مشکل دارن.

دوتا خواهر داره مدام باهم قهرن همش مادر منو میانجی میکنن اینجور نیستن که سنگ صبور باشن

خودم میتونم بدون اونا هم باشم و خیلیم راحتممادرم تنهاست دلم میخاست حداقل خواهراش خوب بودن باهم اما خ ...

مادرت قوی نیس واسه همین وابستس

براش کتاب والدین سمی بخر بخونه

اگه میتونی تشویقش کن خیاطی کنه یا بافتنی

هر روز بگو سوره حشربخونه زیارت عاشورا  بخونه

بیشتر ببینید
مادرت قوی نیس واسه همین وابستسبراش کتاب والدین سمی بخر بخونهاگه میتونی تشویقش کن خیاطی کنه یا بافتنی ...

اتفاقا من دلم میخاد انقد قوی نشون نده خودش رو که بقیه راحت خودشونو رو خالی کنن سرش 

چیزی نمیگه که. من حس میکنم احتیاج داره که بیشتر تو جمع باشه چون آدم اجتماعی هست 

اما من با تنهایی راحت ترم

اتفاقا من دلم میخاد انقد قوی نشون نده خودش رو که بقیه راحت خودشونو رو خالی کنن سرش چیزی نمیگه که. من ...

رابطش دوری و دوستی کنه نفهمن چه حاله کلا براشون غیرقابل نفوذ بشه

تاپیک های منو بخون

با یکی از خواهرام خر روز بلا استثنا یه ساعت حرف میزدم

یهو براش غیر قابل دسترس شدم و اون ول کن نبود بعد ۶ ۷ ماه تونستم موفق بشم 

بره مسجد نماز خودش مشغول کنه کم کم دلبستگی کم میشه

بیشتر ببینید
رابطش دوری و دوستی کنه نفهمن چه حاله کلا براشون غیرقابل نفوذ بشهتاپیک های منو بخونبا یکی از خواهرام ...

کلی از وقتش رو اختصاص به نماز و قرآن خوندن میکنه

خیلی هم کم کردیم روابط رو با افراد سمی

حرفم اینه کاش یه فامیل خوب داشتیم بلاخره انسان هم احتیاج داره گاهی با هم نوع خودش ارتباط داشته باشه

کلی از وقتش رو اختصاص به نماز و قرآن خوندن میکنهخیلی هم کم کردیم روابط رو با افراد سمیحرفم اینه کاش ...

بله حق با شماست 

ان‌شالله آینده ای نچندان دور دورش شلوغ میشه با فامیل های جدید و نوه هاش😍

بیشتر ببینید
بله حق با شماست ان‌شالله آینده ای نچندان دور دورش شلوغ میشه با فامیل های جدید و نوه هاش😍

ممنون عزیزم برای دعای قشنگت

الهی که شماهم همیشه سلامت و دل‌خوش و عاقبت بخیر باشید❤️