2777
2789

چند وقته کسی کلا باهام حرف میزنه دلم میخواد مشت بزنم تو صورتش حوصله هیچ کس رو ندارم از ۲۴ ساعت ۲۳ ساعت بی حوصله و عصبیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تیرویید لامصب رو همه چی اثر میزاره کل سیستم بدنو کنترل میکنه 😑پرکارشو نمیدونم ولی کم کارش باعث ...

اره هم افسردم هم وحشی جدیدا😂

لعنت بهش موهام ریزش گرفته لاغر شدم عصبی شدم 

اره هم افسردم هم وحشی جدیدا😂لعنت بهش موهام ریزش گرفته لاغر شدم عصبی شدم

منم کم کار که بود موهام میریخت پریودام نامنظم بود اب می‌خوردم چاق میشدم خشکی پوست داشتم و همیشه خوابالود و عصبی و افسرده بودم. لعنتی کل بدنو بهم میریزه 

منم کم کار که بود موهام میریخت پریودام نامنظم بود اب می‌خوردم چاق میشدم خشکی پوست داشتم و همیشه خواب ...

موهات بهتر شد؟

مال من پرکاره استخونام زده بیرون 

من فکر کردم ژنم خوبه چاق نمیشم هرچی میخورم

🤣🤣

موهات بهتر شد؟مال من پرکاره استخونام زده بیرون من فکر کردم ژنم خوبه چاق نمیشم هرچی میخورم🤣🤣

اره من حدودا ۵ سال دارو خوردم و وزن کم کردم بعدش تیروییدم تنظیم شد و پریودام منظم شد ریزش موهامم قطع شد الان در حد نرمال میریزه روزی چند تار.

حالا باز واسه تو پرکاره اضافه وزن نمیگیری

واسه من کم کار بود ۱۰ کیلو اضافه کرده بودم بدون اینکه زیاده روی کنم تو خوردن داشتم سکته میکردم که اونم مشخص شد تیروئید دارم الان قرص میخورم خداروشکر نرماله