2777
2789

من الان دوماه اومدم خوزستان خونه خانواده هامون اینجاست ولی بخاطر کار شوهرم بعداز عروسی رفتیم بوشهر خونمون بوشهره با شوهرم یه دعوا کردیم سر مشروب خوردنش . تو خونه مادرش اینا دعوامون شد و خواهر برادرانش فهمیدن... گفت چون دم خونمون آبروریزی کردی نمیبرمت من اپل فکر کردم شوخی می‌کنه ولی واقعا منو نبرد خودش تنها با اتوبوس برگشت بوشهر. ماشین خودمون توو حیاط خونه پدرم زده. 

هرکس میبینم تعجب می‌کنه میگه هنوز نرفتی !!! خجالت میکشم. منو با خودش نبرد خونمون. من موندم خونه پدرم. خیلی حالم بده😭امروز نوبت مشاوره دارم یعنی همونجا نمیشد برم؟خانوادم هی بی ارزشم میکنند غر میزنن انگار سربارشونم از خداشونه زودتر برم😭😭من نمیتونم طلاق بگیرم خانوادم ب شدت بددل هستن و بدبخت تر میشم. وگرنه میخواستم مهریه هامو بزارم اجرا. توو خونمون دعواست بخاطر اینکه من موندم و شوهرم نبردم.

شوهرم گفت دوهفته بمون برو مشاوره. ولی مگه توو شهر خودمون مشاور نبود؟!! 

از لحاظ اینکه خیانت نمیکنه خیالم راحته تمام مشکلمون سر مشروب خوردنش بود 

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای تو بودم طلاق میگرفتم مهریه رو میگرفتم میرفتم جدا زندگی میکردم چطور میتونه دوماه زنش تو خونه ن ...

عزیزم ، چقدر میتونه مهریه بگیره و بتونه‌جدا زندگی کنه ؟ اجاره و رهن چقدره و خرج و خوراک ؟ حتما کار هم ریخته با حقوق بالا، مثلا فوقش میتونه بره فروشنده بشه چقدری میدن ؟ بعد چقدر باید خرج دادگاه و شکایت کنه بتونه حداقل بگه اقا معریه دارم و مهریه رو میخوام ؟!!! بعدش برو بیا و برو بیا بگن سالی یه سکه ( احتمالا در آینده کمتر هم کنن این مقدار سالی یه سکه رو )

عزیزم ، چقدر میتونه مهریه بگیره و بتونه‌جدا زندگی کنه ؟ اجاره و رهن چقدره و خرج و خوراک ؟ حتما کار ه ...

اره بابا انگار مهریه گرفتن الکیه. مهریه اجرا گذاشتن تازه اول بیچارگیه.  آخرین راه دادگاهه

اره بابا انگار مهریه گرفتن الکیه. مهریه اجرا گذاشتن تازه اول بیچارگیه. آخرین راه دادگاهه

زن داداش من با اینکه داداشم پول پارو میکنه سه ساله نتونسته ازش یه سکه بگیره چرا چون مدرکی نداره ازش بده دادگاه اونم میگه ندارم همه چیشم بنام این و اونو و قولنامه ای 

زن داداش من با اینکه داداشم پول پارو میکنه سه ساله نتونسته ازش یه سکه بگیره چرا چون مدرکی نداره ازش ...

اره نمیشه منم ۷ سال پیش که سکه ارزون تر بود مهرمو گذاشتم اجرا دوسال دوندگی دریغ از ی قرون پول . آخر سر انقد اذیت شدم دلم میخواست یچی بدم فقط خلاص بشم ‌ اخرشم بخشیدم جونمو آزاد کردم