2777
2789
عنوان

من یه زنم ک خیلی وقته برای خودم نبودم تازه چند روزه یادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 52 پست

مادر من بدترین مادر دنیاست

می دانید آخر او هیچ وقت کارهایی را که مادران فداکار و مهربان انجام میدهند,انجام نداده است.

مثلا هیچ وقت نشده که باقیمانده ی غذای مرا بخورد یا لقمه ی دهنی مرا به دهانش بگذارد. اوهیچ وقت به خاطر خراب کردن امتحانم برای من زار زار گریه نکرده یا مثلا برای اینکه غذایم را تمام کنم بشقاب به دست دنبال من دور خانه راه نیفتاده است. به نظرم او اصلا من را دوست نداشته باشد چون او هیچ گاه فقط برای من بستنی نمی خرد او همیشه همراه من بستنی می خورد و بستنی خوردن من را هم تماشا می کند. یا مثلا وقتی من بازی کرده ام به کناری نایستاده و برایم کف نزده او همیشه خودش همراه من در بازیها شرکت میکند. به نظرم مادرم اصلا شبیه مادران مهربان و ایثارگر داستانها نیست, مادران فداکار قصه ها کمی چاق هستند اما او همیشه مواظب سلامتی و هیکل خودش هم هست یا مثلا هیچ وقت با موهای ژولیده و لباسهای کثیف و نامرتب به تمیز کردن خانه و غذا پختن برای من نپرداخته.

گاه گاهی او بسیاراز من زیباتر بوده! او به جای بوی پیاز داغ همیشه بوی خوب میدهد! هیچ وقت نشده که مادر من به خاطر نبودن من به مهمانی یا گردش نرود یا بدون من اصلا به او خوش نگذرد. هیچ وقت کارهایی را که دوست دارد کنار نگذاشته تا فقط به کارهای من و زندگی من برسد اصلا او کارهایی را که مادربزرگها میگویند انجام نمیدهد.

.

او هیچ وقت نشده که به من نصیحت کند و ساعتها به من بگوید چه کار کنم و چه کار نکنم.

او به تنهایی همه ی کارهای خانه را انجام نمی دهد تا من خسته نشوم بلکه همیشه از من کمک می گیرد و مرا به کار می کشد. او صبح به صبح مهربانانه اتاق را مرتب نمی کند و انجام کارهای مرا به عهده نمی گیرد. او همیشه دلش را به بافتن موهای من یا درست کردن غذای مورد علاقه ام خوش نمیکند، گاهی به علاقه ی خودش و دیگران هم توجه میکند و برای خودش کتاب می خواند. اصلا او هر کاری را که دلش می خواهد انجام می دهد. شاید یادش رفته که مادر است و مادران نباید کارهای مورد علاقه شان را انجام دهند! ولی در هر حال مادر من اینطوری است . ولی یک چیز را می دانید؟ مادر من مادریست که مرا از مادر شدن نمی ترساند.

حالا خوب می دانم که می شود هم مادر باشم و هم زندگی خودم را از دست ندهم, مادر بشوم و هویت انسانی خودم را به کناری نگذارم. می دانم که لزومی ندارد برای مادر بودن دچار خود فراموشی شوم و ادامه زندگی خودم را در زندگی فرزندانم جستجو کنم. حالا می دانم که هم می شود خودم باشم و هم یک مادر حتی یک مادر خوب! و شاید بشود گفت:

بهترین مادر دنیا...

هیچی ندارما هیچی از لباس زیر و رو خونگی و بیرونی و ارایشی و اینا

بشین برای خودت بنویس چیا نداری و کدوم واجب تره 

شوهرت چقدر بهت پول میده درماه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر موقع میرم بازار یه چی خوب ببینم میگیرمکم کم

من خیلی وقته هیچی براخودم نگرفتم نمدونم چرا انقد عمیق خودمو فراموش کرده بودم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من خیلی وقته هیچی براخودم نگرفتم نمدونم چرا انقد عمیق خودمو فراموش کرده بودم

من این بلا سرم اومده

من از پارسال به خودم اومدم.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
هیچی ندارما هیچی از لباس زیر و رو خونگی و بیرونی و ارایشی و اینا

وضع مالی تون چطوره ؟

میتونید خرید عمده انجام بدید 

اگر نه 

حالا که به فکر افتادی شده ی وام بگیر و کار درست و انجام بده 

وگرنه دائم بهش فکر می‌کنی و ناراحتی

مادر من بدترین مادر دنیاستمی دانید آخر او هیچ وقت کارهایی را که مادران فداکار و مهربان انجام میدهند, ...

چقدر خوب نوشتی 

من همشو همینم فقط غذای دهنی نمیخورم و چاق نیسم همین بقیشو هستم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

همش با خودم میگم این مدت اطرافیان چه چیزای راجبم فک کردن با چه وضعی بودم عه عه عه بیشتر از یکساله تو ...

اطرافیان رو ول کن عزیزم

اگه غمخوار بودن باری از دوشت برمیداشتن،یا بهت یاداوری میکردن چرا خودتو فراموش کردی و مثه قبل نیستی

و خودتو سرزنش نکن شاید لازم داشتی یه مدت خودت رو رها کنی واز خود قبلیت فاصله بگیری،چه اشکالی داره؟تازه دور از جونت پلشت نبودی که خودت میگی مام و بادی و... استفاده میکردی

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

وضع مالی تون چطوره ؟میتونید خرید عمده انجام بدید اگر نه حالا که به فکر افتادی شده ی وام بگیر و کار د ...

وام ک نمتونم بگیرم ولی یه تیکه طلا دارم ک فقط خودم از وجودش خبر دارم نمدونم اونو بذارم واسه این کار یا ن نگهشدارم واسه روز مبادا

اره مشکلات زیادی داشتم

گاهی اوقات طول می‌کشه تا مشکلات حل بشن 

اما شما حیفه به خودت و روحیه ات نرسی

وقتی خوشتیپ تر و شاداب تر بشی تحمل سختی ها راحتتره

فکرت باز تر میشه

از خونه بیشتر بیرون میزنی و همین عالیه

اطرافیان رو ول کن عزیزماگه غمخوار بودن باری از دوشت برمیداشتن،یا بهت یاداوری میکردن چرا خودتو فراموش ...

اره پلشت نبودم ولی از کارای صورت فقط تو این مدت اصلاح صورت انجام میدادم 

وام ک نمتونم بگیرم ولی یه تیکه طلا دارم ک فقط خودم از وجودش خبر دارم نمدونم اونو بذارم واسه این کار ...

بستگی به شرایط مالی تون داره 

اما من جای شما باشم همین روزها رو میگم مبادا 

دولت و خرج شادی کن 

فکر مبا دای سخت نباش

وام ک نمتونم بگیرم ولی یه تیکه طلا دارم ک فقط خودم از وجودش خبر دارم نمدونم اونو بذارم واسه این کار ...

مبادااااا....همین که هیچی ندارید ناراحت نشی .به نظرمن بفروش اون چیزایی که میخوای بخر

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....