2777
2789
زن داداش من با اینکه داداشم پول پارو میکنه سه ساله نتونسته ازش یه سکه بگیره چرا چون مدرکی نداره ازش ...

پس میگن میت‌نه برگردونه اون چیزی که بنام دیگران کرده چی 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
زن داداش من با اینکه داداشم پول پارو میکنه سه ساله نتونسته ازش یه سکه بگیره چرا چون مدرکی نداره ازش ...

بقیتون که وجدان دارید برید شهادت بدید براش ک پولشو بگیره

هرچند هیچکس پشت داداششو نمیشکنه

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقیتون که وجدان دارید برید شهادت بدید براش ک پولشو بگیرههرچند هیچکس پشت داداششو نمیشکنه

بنام ماها که نیس بنام زن دیگه اش و بچه های زنه اس ، چه شهادت بدیم چه ندیم وقتی قانونی به اسم یکی دیگه اس قانون هیچ کاری نمیکنه اونا میگن مال خودمونه ، مام باهاش قهریم واسه مون ارزشی نداره این مرد

اینا رو میگن ولی تا بیان اجراش کنن جون ادمو به لبش میرسونن یکاری میکنن ادم بگه نخواستم فقط راحتم کنی ...

تصویب نشده پس 

آخه بابام نصف خون رو زده بنامم ۶ سال گذشته میخوام ببینم میتونه زن بابام مهرش بزاره اجرا بگیره سند خونخ بابان دزدیده قایم کرده ما ی سند جدید تک برگی گرفتیم حالا اون قدیمی دفترچه ای پیش اونه بده ثبت میتونه یا اون سنده ارزش نداره و باطل شده

متولد ۱۳۶۹ هستم 
اینا رو میگن ولی تا بیان اجراش کنن جون ادمو به لبش میرسونن یکاری میکنن ادم بگه نخواستم فقط راحتم کنی ...

عزیزم شما طلاق گرفتی؟ بچه هم داری؟

تصویب نشده پس آخه بابام نصف خون رو زده بنامم ۶ سال گذشته میخوام ببینم میتونه زن بابام مهرش بزاره اجر ...

اگه قانونن و ثبتی نصفشو زده ب نامت ک نمیتونه پس بگیره ازت. 

مگر فقط برگه ای امضا کرده باشه بابات

تصویب نشده پس آخه بابام نصف خون رو زده بنامم ۶ سال گذشته میخوام ببینم میتونه زن بابام مهرش بزاره اجر ...

زمانی که مرد تو اون تاریخی که ازش شکایت شده بره بزنه به نام کسی برمیگرده ۶ سال پیش که مشکلی نداره

بنام ماها که نیس بنام زن دیگه اش و بچه های زنه اس ، چه شهادت بدیم چه ندیم وقتی قانونی به اسم یکی دیگ ...

چه بد

زندگیا سخته خیلی همه مشکل دارن بدبخت زنش

پس میگن میت‌نه برگردونه اون چیزی که بنام دیگران کرده چی

اووو وقتی بعد مهریه به اجرا گذاشتن مرد امووالشو بزنه بنام یکی دیگه بعد جون به لبت میکنن به قول دوستمون باز یه سال دو سالی طول میکشه تا ثابت بشه بعد حق به حق داربرسه ، وقتی از قبل میدونسته داره چه غلطی میکنه چیزی بنام خودش نزده و با از اسامی یکی دیگه برا معاملاتش استفاده میکنه کجا زنش میتونه ثابت کنه ؟ اصلا همه بگن نه مال و امال اقاس به هیچ دردی نمیخوره ، دادگاه با سند و مدرک کار میکنه نه با حرف و حدیث 

دیگه نمیتونه ، البته بندهای قانونی زیادی وجود داره که شاید بشه ، اما فکر میکنم نتونه و نشه

بله نه بچه ندارم . با شرایطی که از خانوادت توصیف کردی به هیچ وجه این کارو نکن تا مستقل بشی . منم شرا ...

می‌دونه بی کس و کارم

پدر مادرم خیلی وقته پیش جدا شدن پدرم معتاد کمپ 

خونه پدربزرگم هستم الان . مامانم دوباره ازدواج کرد اونم اومده قهر

اصلا زندگیامون داغون.

ولی با این حال بازم شرف داریم 

نه مثل برادر شوهرم که چندسال با ی زن شوهر دار دوست بود بعد شوهرش فهمید طلاقش داد و انقدر رفتن و اومدن تا حاملش کرد موقع زایمان چون باید برای بچش شناسنامه میگرفتن مجبور شد عقدش کرد همه عالمم فهمیدن چ کثافط کاری هایی کردن.

.

بابام از کمپ هی خط و نشون می‌کشه هرچند قبلا خیلی زور و بازو داشت الان خار کرد خودشو براش ولی هیچوقت پدری نکرد برام حالم از همه چیز و همه کس بهم میخوره