2777
2789
اگه قانونن و ثبتی نصفشو زده ب نامت ک نمیتونه پس بگیره ازت. مگر فقط برگه ای امضا کرده باشه بابات

چه برگه ای 

ولی زده سند قطعی دیگه اینجوری برنمیگردونن ینی

یا زن بابام میتونه سند قدیم بزاره ثبت نصف دیگش بگیره 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
اووو وقتی بعد مهریه به اجرا گذاشتن مرد امووالشو بزنه بنام یکی دیگه بعد جون به لبت میکنن به قول دوستم ...

اها من فک کردم واسه این که چیزیم به خود دولت بماسه مهریه زنرو میگیرن 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن گرفته سالهای پیش تازه فهمیدیم بعد سه سال !!! کارشم ریز ریز یواشکی انجام میداده وقتی بچه داشته و م ...

اخی الهی بمیرم بیچاره زن اولش گناه داره پاش میخوره بخدا برادرت اذیتش میکنه 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

[QUOTE=379567418]می‌دونه بی کس و کارم پدر مادرم خیلی وقته پیش جدا شدن پدرم معتاد کمپ  خونه پدربزرگم هستم 

خونواده ی منم خودشون هرروز زنگ پشت زنگ بیا برگرد . شوهرم خیلی کتکم میزد اینام میگفتن بیا ولی من دوستش داشتم تا بالاخره یروز عرصه بهم تنگ شده رفتم قهر اونم دیگه نیومد سراغم تا طلاق گرفتم ولی بعدش روزگار سگگگگگ کشیدم . چقدددد اذیتم کردن . یکاری کرده بودن  روز چن بار فکر خودکشی میکردم . ضعف اعصاب گرفتم پلکم میپره . دستام میلرزن . استرسی که میشم سرم تکون میخوره . همش یادگاری دوران بعد از طلاقمه

[QUOTE=379567418]می‌دونه بی کس و کارم پدر مادرم خیلی وقته پیش جدا شدن پدرم معتاد کمپ خونه پدربزرگم ...

قرص اعصاب نمیخوری ؟ عزیزم الان جدا زندگی میکنی؟ شغلت چیه؟

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

چه برگه ای ولی زده سند قطعی دیگه اینجوری برنمیگردونن ینییا زن بابام میتونه سند قدیم بزاره ثبت نصف دی ...

منظورم اینه اون زمان با پدرت رفتی ثبت اسنادی؟ محضر اینچیزا؟؟

یا بین خودتون قولنامه نوشت 

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

می‌دونه بی کس و کارمپدر مادرم خیلی وقته پیش جدا شدن پدرم معتاد کمپ خونه پدربزرگم هستم الان . مامانم ...

اخه خواهر من شما با این شرایط پیجیده چرا دم خونشون جیغ و هوار کردی که حرف حقت الان شنیده نشه و طلبکارتم باشن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پاشوبرو شهرتون بگو من شهری میرم مشاور که خونم اونجاست و با همسرم هم میرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم ، چقدر میتونه مهریه بگیره و بتونه‌جدا زندگی کنه ؟ اجاره و رهن چقدره و خرج و خوراک ؟ حتما کار ه ...

مگه ی زن چقد تحمل داره مگه دل نداره بیچاره دلش خوش بود عروس بشه خانم خونه خودش بشه چی بگم حرفت درسته ولی خیلی سخته

کسی نپره بهم اعتقاداتتون باشه برا خودتون 

ولی اگه طرف زن باز و هرزه نباشه چی میشه خب بیاد باهم مشروب بخوریم 😁 میری تو فضا چه حالی میده 😂😁🙄

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏