2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش انتخاب خودش نبوده باشه و ازدواج احباری باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
نه دست بزن نداره ولی اگه ۲۴ ساعت تو یه اتاق باشیم حرف نمیزنه تا حالا یه دوست دارم یه شاخه گل عیوی از ...

قبول نمیکنه مشاوره برید؟ حتما حضوری هم نه بعضیا تلفنی هم مشاوره میدن شاید درست شد درونگرایی اخلاق اکثر مردای ایرانیه مخصوصا با این گرونیا 

دوستاشون رو که میبینن چه ساعتی از مشکلات دنیا فارغ میشن میخندن اونا که نیستن باز میرن تو فکر و غار تنهاییشون

من ۱۴ سالم بود مادرم مجبورم کرد پدرمم فقیر بود از خداش بود منم مادرم کتکم میزد و داداشامم میسپرد کتک ...

خیلی کوچولو بودی شما😥انشالله خیر از بچه هات ببینی حداقل

شوهر شمام اخلاق بد داره یا فقط به دلت نمیشینه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی کوچولو بودی شما😥انشالله خیر از بچه هات ببینی حداقلشوهر شمام اخلاق بد داره یا فقط به دلت نمیشین ...

ممنون عزیزم 

اوایل اخلاق وحشتناک داشت 

منم به حسب بچه بودنم فقط گریه میکردم 

تا دیگه به همه چی بیحس شدم 

در مقابل اذیتاش سکوت میکردمو پذیرفتم دیگه همینه قرار نیس چیزی عوض شه 

اون الان همش میگه عاشقتمو اخلاقشم خوب شده 

ولی من حتی ازینکه تنش به تنم بخوره چندشم میشه😔

هیچ حسی به هیچی ندارم 

فقط نفس میکشم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
قبول نمیکنه مشاوره برید؟ حتما حضوری هم نه بعضیا تلفنی هم مشاوره میدن شاید درست شد درونگرایی اخلاق اک ...

بردم هم خضوری هم تلفنی عیچ تغییری نمیکنه اگرم کنه برا دو روزه

ممنون عزیزم اوایل اخلاق وحشتناک داشت منم به حسب بچه بودنم فقط گریه میکردم تا دیگه به همه چی بیحس شدم ...

خیلی سخته اینجوری فقط امیدوارم خدا جور دیگه ای برات جبران کنه و همیشه تنت سلامت باشه و هیچوقت از سمت بچه هات غم به دلت نیاد

بردم هم خضوری هم تلفنی عیچ تغییری نمیکنه اگرم کنه برا دو روزه

پس حالا که اینجوریه شما رو خودت کار کن ینی با کمک مشاور روش هایی رو انجام بده که اصلا رفتار شوهرت برات مهم نباشه اولویتت شادی خودت و دخترت باشه . تفریحات مجردی برو با دخترت و دوستات و به خودت برس اینجور مردا وقتی میبینن طرف محلشون نمیده و به خودش بها میده کم کم میان سمت زنه 

اگرم نیومد با روش هایی که انجام میدی یاد گرفتی شوهرت برات مهم نباشه و دنیات بشه خودت و دخترت

خیلی سخته اینجوری فقط امیدوارم خدا جور دیگه ای برات جبران کنه و همیشه تنت سلامت باشه و هیچوقت از سمت ...

ممنونم عزیزم 

همچنین شما❤️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون