2777
2789
عنوان

باورکنید خود خود خودمعجزه س 😍

1073 بازدید | 71 پست

من هروقت داغون بودم حاجت داشتم اینجا التماس دعا گذاشتم خیلی اینجورتاپیک ها بازدید نمیخوره اما همون چندنفری که اومدن توی تاپیکم برام کافی بود که غم دلم بره ومشکلم حل شه

امتحان کنید دعای نی نی سایتی هامعجزس😍

بازم التماس دعا دارم قشنگای من ایشالله خیردنیا وآخرت ببینین

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم پیش اومده قشنگ حسم‌گفت کار دعای خیر اینجاست حتی کم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
برا حاجات دنیایی میگن توسل کنین به امام جواد ع

آره من مشکل داشتم درمورد قراردادخونه‌یس هدیه کردم به ایشون حل شد شکرخدا

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 
برای سلامت بچه منم و‌موندنش برام تروخدا دعا کنید😭😭💔

دوست عزیز ان شاءالله بچتون بزودی سلامتیش بدست بیاره 

نمیدونم بیماریش چیه اما هرچی باشه به اذن خدا درمان داره دوست داشتی یسر تاپیکم بزن شاید بدردت بخوره

مشکل من رو حل نکردخیراتم تو راهش دادمسه ماه هم دارم نذر حاجتی که نداده رو ادا میکنم🥹

نمیدونم حاجتتون چیه اما از ته دل باحالت تضرع این صلوات رو بفرستین ان شاءالله حاجت روا بشین

ان شاءالله که معجزه آسا مشکلت حل بشه بحق فاطمه زهرا(س)

این صلوات میگن برا حاجات مهم و سنگین تجربه شده ست منم معجزه اش دیدم

۵۳۰ بار پشت سرهم این صلواتو بفرست تقریبا یک ساعت و خرده ای وقت میگیره

سرچ کن تلفظ صحیحش ببین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط به علمک