2777
2789
عنوان

برنامه ی عشق اَبدی (پرستوصالحی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 59 پست
ععع.ووو.قققق به پرستو و کارش

این خانمو زیاد ازش بدم نمیومد واقعا ولی بااين کارشون معلوم شد همچی پوله واقعا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی ک سوییچ پارتی رو فهمیدم چیهدیگ اون ادم سابق نشدماین برنامه هام ب چشمم نمیان تازه سالم ترن

اره 😑

بع قول یکی یا خیلی بیکارن یا مث خودشونن که میبینن

من یکی از کسایی هستم که میبینم اتفاقا سرم خیلی هم شلوغه :)). الان که تابستونه هر روز عصر میرم دانشگاه درس های سال بعد رو پیش خوانی میکنم چون معدلم برام خیلی مهمه و برای کارآموزی اقدام میکنم. همزمان دارم مجموعه کتاب های داستایوفسکی رو هم میخونم. زبان سومم رو هم الان دارم در سطح B1 میخونم. جز اینا کارای خانوادگی مون رو هم تو این کشور جدید من میگردونم، کارای خرده ریز هم کم ندارم. شک ندارم که از میانگین جامعه چند پله فعال ترم. 

وقتی غذا میخورم برای سرگرمی میبینمش، قبلش هم مدل های خارجی اش رو میدیدم چون از دراما خوشم میاد. مطمئنم خیلی های دیگه مثل خودم هم هستن. 

روال ریالیتی شو ها همه جای دنیا همینه. برای جذب مخاطب و جذابیت برنامه اینقدر هنجارشکنی میکنن. آدمی ک ...

نه قرار ب حذف نیست یکم درست تر میشد بالاخره فرهنگ هرجاییم این چیزارو برنمیداره درهرحال این چیزا اتفاق میوفته چ بخایم چ نخایم هرکسی هم توی مجازی و هرجا اختیار نظر و طرز تفکرشو داره کسی دیکتاتور نیست ک نسازن حرف حرف اینه ک دارن خیلی چیزارو عادی رواج و جلوه میدن وگرن کسی مخالف برنامه ای نیست واقعا

پرستو فقط مجریه اونکه نساخته یه اکیپ ترک این برنامه ها رو میسازن که ورژن عربی و ترکیشم هست تو همون و ...

از عواملم هستن 

علاقه ای ندارم ببینم چون ببینم دخترم هم میبینه باهام

منم ندیدم ولی خیلییی ازش شنیدم مث اولای بلایند دیت و..... 

همون بهترکار خوبی میکنین ی مدت داغه بعد تبش میخابه مث بقیه چیزا

اره برنامش خیلی چرتهاینایی ک نگاش میکنن رونمیتونم درک کنمک چجوری میتونن وقت ارزشمندشون رو برای همچین ...

گاهی برای سرگرمی یا از سر کنجکاویه معمولا 

ولی متاسفانه اثرش دراز مدت تو جامعه میمونه

والبته ازش زیاد میسازن و همینطور دیگ عادی میشه دیدنش