2777
2789
عنوان

برنامه ی عشق اَبدی (پرستوصالحی)

2642 بازدید | 59 پست

من این برنامه رو ندیدم فقط ازش خیلی شنیدم دوستان 

..... 

خانوم پرستو صالحى يه برنامه ساخته كه عشق روبه 30 هزار دلار ميفروشه

5تا دختر و 5تا پسر

همه با فيس و فرم اينستاگرامى

تويه ويلا جمع شدن؛ كه ببينن كى باكى بيشتر ديده ميشه، البته ببخشيد؛ عاشق ميشه

لباسا نصف پارچه؛ حرفا نصف فكر روابط نصف روز؛ و درنهايت چيزى كه ميبينيم يه شوى آموزش خيانت؛ يه دختر 23 ساله با افتخار ميگه من تو شيطنت؛ از يک دختر 31 ساله بيشتر تجربه دارم اون يكى منتظره نفر بعدى برسه که شايد جذاب‌تر باشه

و در نهايت اين برنامه‌ها

جامعه‌ى مسمومى ساخته ميشه

كه عشق قابل تعويض و قابل حذف و قابل بلاكه بهش ميگن عشق ابدى اما چيزى كه ما ديديم عشق بدلی بود.

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر می کنید برنامه های بلاینددیت؛ اکس دیت؛ عشق ابدی و.... خیلی مزخرفه. بدونید یه برنامه هست به نام MILF MANOR. تو این برنامه خانومای سن بالا شرکت میکنن و با پسرای جوون دیدار میکنن. حالا پسرا کیه ن؟! پسرای خودشن!

یعنی پسرای خودشون رو میارن باهم آشنا میکنن...!!!

امیدوارم نسخه ایرانی اینو دیگه نسازن!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

جالبه همه بیزارن ولی همه ام میبینن

هرچندمن مس مختارو جومونگ وپایتخت اسمشو اینجا شنیدم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید