2777
2789

کلیدا رو ازم گرفت تمام فحاشیای عالم رو بهم کرد، الانم بهش زنگ زدم گفت حالم ازت بهم می خوره زودتر برو درخواست طلاق بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به خدا 4 سال هر دفعه بیرونم می‌کنه، تمام فحشای عالم رو بهم میده

دست بزن داشت قبلا، الان نمی زنه ولی تا می تونه به پدر و مادرم فحش میده،

اون دفعه فقط گفتم تو که شریک برادرت نیستی چرا انقد همش کاراش رو می کنی

من اطلاع دقیق ندارم ولی فکر کنم بتونی شکایت کنی صورتجلسه کنن که بعدا نگه خودت منزلو رها کردی و عدم تمکین برات بزنه‌. خودش اگه درخواست طلاق بده مهریه و تنصیف اموال میفته گردنش

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید

بگو من چرا اگه خیلی به جدایی مشتاقی خودت برو درخواست بده من تو خونم میمونم هیچ جا هم نمیرم 

اسی اصلا خونه را ترک نکن به هیچ عنوان آتو دست شوهرت نده

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
به خدا 4 سال هر دفعه بیرونم می‌کنه، تمام فحشای عالم رو بهم میدهدست بزن داشت قبلا، الان نمی زنه ولی ت ...

یه وکیل خوب بگیر بتونی ثابت کنی فحاشیاشو چوب تو آستینش میکنن

هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست اما افسوس شهریه آن به گرانی یک عمر است

تو کاراش دخالت نکن دیگه ولش کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید
چرا الکی الکی مگه میشه؟

فکر می کنه خیلی از من سرتره، میگه تو روستایی لیاقتت همونجاست، اونوقت به خدا سه سال و نیم پیش مادرش بودم به حضرت عباس فقط زد تو سرم تا خودم با بدختی و فروش طلا و وام و قرض از بابام تونستم این خونه رو بخرم که راحت بیرونم کرد

به خدا 4 سال هر دفعه بیرونم می‌کنه، تمام فحشای عالم رو بهم میدهدست بزن داشت قبلا، الان نمی زنه ولی ت ...

اسی میفهمم چی میگی این آدم ها مریضن فقط نباید آتو دستش بدی اصلا از حقت کوتاه نیا

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️