2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروش انواع دارو و وسایل درمانی و قرص و آمپول و شربت  و مسکن و تقویتی موجود است. برای تزریق نیروی ماهر هم داریم. پرستار و مراقبت شبانه روزی هم در منزل و بیمارستان داریم. با بهترین قیمت و سریع ترین روش 09030814803

بابام خیانت میکنه مامانم بخاطرش بیماریش پیشرفت کرده ..مت هیشکیو غیر مامانم ندارم هر شب بابام میاد می ...

ان شاءالله خدای مهربون پدرتون رو به راه راست هدایت کنه و شفای عاجل بده به مادر عزیزت،توکل بخدای مهربون کن که قدرتمنده و همیشه هواتو داره🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه شبایی داشتم که تا مرز جنون رفتمیه شبایی لمس شدن صورتم رو خودم فهمیدم تیک عصبی گفتم قطعا سکته میکن ...

با پوست و استخونم میفهمم چی میگی💔

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
الان رسیدم میخام قرص برنج بخرم خلاص شم

به عنوان کسی که یه نفربراش خیلی محترم بودوهنگام خوردن قرص تماس گرفتهذبودوالتماس میکردکمکم کنین غلط کردم انقدرگریه کردیم حالا من شهردوربودم اون بنده خداشهرخودش اگربدونی هنوزصدای فریادش توگوشمه وقتی تماس گرفتم آنبولانس اومدبردش همسرش می‌گفت پرزهای زبونش شرحه شرحه شده بود..اینکاروکنی به خودت ظلم کردی سخته درسته امابجنگ کم نیار

رفتم تو بغل مامانم 

تا صبح با هم گریه کردیم 

انقدر گریه کردیم که نفهمیدیم کی خوابمون برد 

صبح که پاشدیم 

دوباره جنگیدیم …

اون مشکلم حل شد

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
الان رسیدم میخام قرص برنج بخرم خلاص شم

نگو عزیزم گناه این دنیا مون جهنم اون دنیا عذاب نکشیم  بعدشم فکر عزیزان باش چه گناهی کردن من پدرم خودکشی کرد من بیچاره شدم مادرم مرد  فقط ادم نباید فکر خودش باشه 

صبحش ورق برگشت

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫 

بیشتر ببینید