2777
2789
راهی وجود نداره که مشکلت حل بشه؟

بابام خیانت میکنه مامانم بخاطرش بیماریش پیشرفت کرده ..

مت هیشکیو غیر مامانم ندارم هر شب بابام میاد میکه حالم ازتون بهم میخوره.. هیچ امیدی ندارم ابجی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قربونت برم اگه تو به تهش رسیدی ، من در حال سقوطم ولی خدارو چه دیدی شاید تو کوچه ماهم عروسی شد

ایشالا خدا برات معجزه کنه عزیز مهربونم 🫂🤍

منم همینطور میفهمم چی میگی.. 

میخونمشون کاربر سال 89 چه باحال یعنی از 24 سالگی تو نینی سایت هسین

از ۲۵ سالگی 

متولد ۶۴ هستم جانم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بابام خیانت میکنه مامانم بخاطرش بیماریش پیشرفت کرده ..مت هیشکیو غیر مامانم ندارم هر شب بابام میاد می ...

چه بابایی داری قابلیت بازیافت هم ندارن چنین باباهای مزخرفی 

امیدوارم حال مادرت هم به همین زودی خوب خوب بشه.

خیلی موقعیت سختی داری. واقعا افرین که تااینجا موندی

ای وای ای وای

کاش میشد بود کاش میشد حال دلمو میدید 

میدید چقدر بدون اون حالم بده 

نقطه ضعفش غذا نخوردنم بود نیس ببینه از نبودش هر ۴۸ساعت ب زور ی چیزی میخورم

مگ نمی‌گفت اشکات حالمو خراب میکنه

الان کار هرشبم همون اشکاییه ک اروم میریزه و دم نمی‌زنم هعی

بابام خیانت میکنه مامانم بخاطرش بیماریش پیشرفت کرده ..مت هیشکیو غیر مامانم ندارم هر شب بابام میاد می ...

تویی که غیر مامانت هیچکسو نداری خب مامانت هم غیر تو هیچکسو نداره ، دلت میاد تنهاش بزاری و بری؟ 

اون خون دل خورده برا تو ، امیدش تو بودی و تو هستی. 

حس بدی نیست که کلی امید به یه موجود زنده داشته باشی کلی ذوق کنی و زحمت بکشی براش بعد اون بی رحمانه و خودخواهانه ول کنه بره؟

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
کاش میشد بود کاش میشد حال دلمو میدید میدید چقدر بدون اون حالم بده نقطه ضعفش غذا نخوردنم بود نیس ببین ...

کات کردین؟

امیدوارم رنگ ارامش ببینی

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱