2777
2789

صبح شد و فرداش مردم ولی در نهایت زندم 😄

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید
لطفا فقط فکر خودتون نباشید عزیرلتون گناه دارن من بابام خودسوزی کرد ببین چیا سرم اومد که نمیشه بگم

عه ببخشید یاد اوری شد حرف من صرفا جهت درد و دل بود شرمندم

خدا رحمتشون کنه انشاالله حال شمام عالی باشه

NO

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به عنوان کسی که یه نفربراش خیلی محترم بودوهنگام خوردن قرص تماس گرفتهذبودوالتماس میکردکمکم کنین غلط ک ...

یه خانومی تو همین نی نی سایت میگفت تو بیمارستان کار میکنه و به چشم میبینه اینایی که با قرص برنج خودکشی کردن با چه درد و بدبختی میمیرن، میگفت بدترین مرگ ذره ذره جونتون میگیره و خیلی وحشتناکه ..

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

یک خانمی محله ما خواست خودکشی کنه طبقه ۵ بود رفت تراس در تراس قفل و روش نایستاد پرت کنه بعد شوهر رفت بالا پشت بوم با طناب رفت روتراس خانم بگیره طناب لرزید نتونست وابسته رو تراس خورد خانوم پرت شد زنش پایین دقیق موقع پرت شدن خانم التماس نجاتم بدین تا خورد زمین و .. صحنه وحشتناکی بود تو بجنورد متاسفانه

عه ببخشید یاد اوری شد حرف من صرفا جهت درد و دل بود شرمندمخدا رحمتشون کنه انشاالله حال شمام عالی باشه

عزیز ی انشالله هزارسال زندگی شاد داشته باشی عزیزم خدا رفتگان تورو هم بیامرزه 

یه خانومی تو همین نی نی سایت میگفت تو بیمارستان کار میکنه و به چشم میبینه اینایی که با قرص برنج خودک ...

من شاهد التماس هاش بودم همسردخترداییم بودن باهم بحثشون میشه وتوپارک سرکوچه شون اینکارومیکنه به خدای احدوواحدقسم انقدرناراحت بودم که براش غذای عذا پختم حلواپختم اما آروم نشددلم خیلی خیلی زجرکشید....آره تلخترینه

من شاهد التماس هاش بودم همسردخترداییم بودن باهم بحثشون میشه وتوپارک سرکوچه شون اینکارومیکنه به خدای ...

عزیزم خدا بیامرزدش ..🥲

همه ی ما پر از درد و رنج هستیم این شیطان لعنت شده یه آن کار دستمون میده ..من خودم تصمیم جدی داشتم برای خودکشی دائم تو سرم انگار حرف می‌زد اینکار و کن تمومش کن راحت میشی و... درون آدم احساس یاس و نا امیدی میاره ،با سه تا بچه 😓 خداروشکر کسی تو مسیرم قرار گرفت اینکارو نکردم خود خدا بهم رحم کرد واگرنه هم اون دنیا عذاب بودم هم بچه هام نابود میشدن

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

یک خانمی محله ما خواست خودکشی کنه طبقه ۵ بود رفت تراس در تراس قفل و روش نایستاد پرت کنه بعد شوهر رفت ...

فوت کرد؟ 

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید
عزیزم خدا بیامرزدش ..🥲همه ی ما پر از درد و رنج هستیم این شیطان لعنت شده یه آن کار دستمون میده ..من ...

مرسی گلم خدابیامرزه امواتتو....صدبارتوخوابم اومده که برای پسرکوچولوشیرخشک بخرببربادستای تاول زده سوخته التماسم میکردزنگ میزدم می‌دیدم بچش بی قراری می‌کنه یکیش هفت سالشه یکیش یک سال ونیم ....منم خودم خیلی بهش فکر میکنم اما دل مادرا بایدخیلی سنگ باشه....این صبحی یا خوبی هاش لطف هاش بنده خدا افتادم خداازگناهش بگذره انقدرشریف بود که نگم توختم پدرم منوهمسرمویه لحظه تنهانمیزاشت من صدام ازشوک کلا قطع شده بود ساعت ۱۲شب رفته بود عطاری ومرده روبیدارکرده بودمیگفت این دختربایدصداش برگرده مردم میگن لال مونی گرفته نمیزارم راجب خواهرم کسی حرف بزنه😔داغ دلم تازه شدبخدا