2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه تهشم من

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید

من هنوز یادمه اون شب از ترس میلرزیدم ، که یوقت عکس و فیلم ازم پخش نشه، با آبروم بازی نشه - یک ماه سر تا پا ترس بودم.. 

خیلی سخت گذشت، تهدید و تهدید 

به یه حاج اقایی تلفنی گفتم، راهنماییم کرد چیکار کنم 

به مو رسید زندگیم ولی پاره نشد 

خدا خدا خداااا 

خدا خودش بهم رحم کرد 

تا سال ها افسردگیشو داشتم ، فشار روانیش زیاد بود برام 

الان خوبم ، 

امیدوارم خدا نگهدارم باشه 

الان رسیدم میخام قرص برنج بخرم خلاص شم

سلام عزیزم . شرایط همیشه به این صورت نمیمونه . بالاخره یک روزی این مشکلتون حل میشه . شما لایق این هستید که روزها و اتفاقات قشنگی رو  در اینده تجربه کنید . میشه این فرصت رو ازخودتون نگیرید ؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

میگفتم میمیرم و نمردم!

یه شبایی داشتم که تا مرز جنون رفتم

یه شبایی لمس شدن صورتم رو خودم فهمیدم تیک عصبی گفتم قطعا سکته میکنم ولی نکردم

شب دیگه ای خودم اشتباه کرده بودم و شب تا صبح مردمممممم ولی خاکم نکردن واقعا مرده بودم ولی کسی خبر نداشت 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید

خوابم برد با چشای خونی..

دو ساعت بعدش پاشدم از خواب گیج و منگ با چشمای پف کرده قرمز ادامه دادم  :)

یه فاتحه برای پدربزرگم بدین لطفا

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
یه جمله میگم شاید بی رحمانه باشه اما خب من خیلی بهش اعتقاد دارم یه پسر اگه عاشق دختری بشه ببین حاضره ...

اگه نمیخواستس که خواستگار نمیومد این چه حرفیخ

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید

ته تهشم

بارها به پرتگاه رسیدم و آخرین لحظه خودمو نجات دادم

و دقیقا رمانی که دوباره به لبه پرتگاه رسیدم کنکور منو هل داد هنوز دارم سقوط می‌کنم:)

یا بهتر بگم گیر کردم تو این لجن خودساخته. 

کاربری داده شده به من کاربر جدیدم🙏🏼